Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, neskutečná blbost. Proboha, proč se tam objevil Johnny Depp a Al Pacino, který hrál taky dementa. Jakože od Adama Sandlera by člověk takovou pi****nu čekal, ale i přesto, se u většiny filmů aspoň bavím, ale tohle bylo ubohé, trapné a nekoukatelné. A jeho jekot jako holka trhá uši. Doslova. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Proboha proč?!! Tohle není ten Adam Sandler, který mě vždycky tak bavil i v rolích naprostých pitomců, a už vůbec to není ten herec, který nás přesvědčoval o svých kvalitách v Opilí láskou nebo ve Volání o pomoc. Tohle je bohužel jen nějaký špatný vtip a jedno velké utrpení, ve kterém Adam zbytečně shazuje své dlouhodobě budované renomé oblíbeného komika někam na úroveň kamaráda Roba Schneidera, k němuž by tahle dvojrole seděla spíše. Velkým problémem je pro mě také režisér Dugan, který se po pohodovém Zkus mě rozesmát zřejmě rozhodl natočit něco pořádně ujetého. No a výsledek vidíte na hodnocení, které bohužel odpovídá. Ano, některé vtípky byly povedené a párkrát jsem se i nahlas zasmál, ale nebýt šviháka Al Pacina, který i tak debilní roli zahrál se svým přirozeným nadhledem a šarmem, asi by to byl totální průšvih. 40% ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

" Kto klame a kradne do pekla sa hrabe " jedna z podarených hlášok malého Garyho. Dvojica Adam Sandler a Nick Swardson ma opäť pobavila. Mexická, nesmrteľná starenka konzumujúca chilli mega papričky s jedným zubom a klasické odháňanie rukami zápachu vlastných prdov malo dobrý vtipný základ na ktorý sa časom ešte čo to nabalilo a konečný tanečný klip od Al Pacina zavŕšil bláznivú a uletenú komédiu. Stvárnenie ženy, alebo dvojitá úloha A. Sandlerovi veľmi nepristala, takže sa nečudujem ak niekomu tento film nesadne, ale ja som to poňal s istím náhľadom a nakoniec tomu podľahol. V hlave mi ostáva len jedna nezodpovedaná otázka, ako sa Al Pacino dal nahovoriť, alebo čo ho viedlo k tomu aby sa objavil v takejto bláznivej komédií. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

No nevim jak ostatní (kteří dávaj odpad) ale já se prostě královsky bavil. Je to Sandler, nečekám žádnej super inteligentní humor. Dvojroli ale zvládl v pohodě. Při pár scénkách jsem fakt brečel smíchy! A mexikánec hází džouky jako pán. Moc se mi líbily taky ty prostřihy s dvojčatama na začátku a na konci filmu. Normálně bych dal 3*, ale za ty odpady to zvyšuju. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dvojice Dugan/Sandler mě nejednou velmi dobře pobavila a minimálně Grown Ups a Just Go With It patří mezi moje top komedie poslední doby.Bohužel to nic nemění na tom,že tohle se krutě nepovedlo a nedosahuje to ani pochybných kvalit Zohanových.Hlavně postava Jill je jedna z nejprotivnějších co sem v poslední době měl možnost vidět.Je s podivem,že se něčemu podobnému propůjčil herec Pacinových kvalit.Patří sice v tomhle kousku k tomu lepšímu,ale zachránit ho bohužel nedokáže...20% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Johnny Depp hraje společně ve filmu s Al Pacinem malé comeo při sledování basketbalového utkání. V závěrečných titulcích však není uveden.
    (Digi_cz)
  • Ve filmu se objevuje tvrzení, že Jack (Adam Sandler) a Jill (Adam Sandler) jsou identická dvojčata. Pojem identická dvojčata je však vnímán pouze v případě jednovaječných dvojčat stejného pohlaví. (Maruškaa)

Reklama

Reklama