Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dvojice Dugan/Sandler mě nejednou velmi dobře pobavila a minimálně Grown Ups a Just Go With It patří mezi moje top komedie poslední doby.Bohužel to nic nemění na tom,že tohle se krutě nepovedlo a nedosahuje to ani pochybných kvalit Zohanových.Hlavně postava Jill je jedna z nejprotivnějších co sem v poslední době měl možnost vidět.Je s podivem,že se něčemu podobnému propůjčil herec Pacinových kvalit.Patří sice v tomhle kousku k tomu lepšímu,ale zachránit ho bohužel nedokáže...20% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já mám prdící fórky hodně rád, ale pokud jsou prakticky tím jediným, čemu se u filmu zasměju, asi to nebude moc dobrá komedie. Dobře, bavil mě ještě hláškující Mexikánec. Patrně asi nejslabší sandlerovka, s níž jsem měl dosud tu čest. Sandler se v ní nezapře, ale jako by jel se zataženou ruční brzdou. ()

Reklama

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jako když se dva faráři perou v bahně o malého chlapce, ale taky to nebylo tak dobrý, jako když se perou dvě kozatý blondýny v plavkách o mě. Nicméně děvčatům se to líbí. Kino jich bylo plné a já byl v sále jediný mužnější typ, tedy pokud nepočítám tu brunátnou paní s pečlivě upraveným knírkem a deseti litrama koly. Holky se smály furt s krátkýma přestávkama a já jsem se paradoxně smál v těch vzácných chvílích ticha, což ze mě udělalo UWO - undefined wierd object ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rada a som aj za každú srandu ale zase všetko pozná svoje hranice.. Odtiaľ potiaľ.. Jack a Jill ju prekročili a nebolo to v dobrom slova zmysle. Moc prehnané fóriky a nereálne situácie (oslík s rozčapenými nohami, Jill na skútri v bazéne), iritujúca Jill. Ono ani nerobil problém Sandler prezlečený za ženu, ale tá sprostota, ktorá z postavy vyžarovala. Nechutnosť na n-tú. Homeless mi prišiel ako prijateľnejší človek. A nech sa len na Jill nesťažujem, tak tých creepy postáv tam bolo na mraky. Mexická babka mi až strach naháňala. Jackove deti boli tiež na hlavu. Teda toho adoptovaného som ešte ako tak chápala a aspoň mal rozum ale dcéra nemusela furt s bábikami sa pretŕčať a kopírovať ich štýl.. to bolo od nej dosť neštýlové (:D). Kate Holmes nemám rada ale tu prakticky nebola tak ju ani nejdem riešiť. Al Pacino - nemám slov.. A nakoniec, keď už idem zabrať do záberu Johnnyho Deppa tak mu aspoň navlečiem iné tričko ako s potlačou Justina Biebera!!! Toť vše z mojej strany. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Adam Sandler je jeden z najpreplatenejších hollywoodskych niktošov. Jeho herecké kvality sú diskutabilné a filmy v ktorých sa objavuje sú mierne povedané nudné a nezaujímavé. Napriek tomu berie horibilné honoráre. Vrcholom trapnosti a hnusu je film "Moje bláznivé dvojča" v ktorom sa objavil v roku 2011. Stvárnil tam dvojúlohu, kde si zahral aj svojej ženské dvojča. Mrzký žid oblečený v ženských šatách. Hnus. Primitívny transsexuálny humor. Ťažko si predstaviť väčší odpad! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)
  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)
  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno