Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Recenze (157)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po všech recenzích, které jsem četl a slyšel, jsem očekával strašnou srágoru, ale ono to tak hrozný není. Až na tu mafiánskou linku, která je vystřižená amerických béčkových komedií. Product placement se zde nabízel a zřejmě jde o jediný český film, kde je strašně okatý, ale scénář si s ním poradil. A slečna Horváthová? Hmmmm :). ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Už na začátku jsem si říkal, že tohle bude velmi hloupá záležitost, avšak slibné herecké obsazení mi dávalo alespoň malou naději, že bych se teoreticky mohl mýlit. Celebrity je klasická česká komedie, která má jednoduchý příběh, mizerný humor a herce, kteří se sice snaží seč můžou, hloupý scénář jim však žádné velké zázraky neumožňuje. Postavy se chovají mimořádně stupidně, děj mi přišel víceméně o ničem, logika šla zcela stranou, mohly se alespoň podařit nějaké vtipy, ale bohužel, i zde tvůrci totálně selhali. Snad jen ta uvolněná atmosféra stojí za řeč. Jinak klasická, nicneříkající česká komedie, na kterou raději rychle zapomenout. 2/10. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Což o to nápad je to vcelku zajímavý, ale celé to chce být crazy a někdy až příliš. Skoro celý film se odehrává okolo natáčení jednoho nekonečného seriálu, vlastně to, co vidíme zde spíš připomíná ještě o mnoho horší jihoamerické telenovely, jedné televize s Clavinem (na druhou stranu bych raději uvítal ArginMax, protože Radima Uzla by šlo určitě nějak vtipně zakomponovat, dokonce by mohl i říct nějaký vtípek o vibrátorech, takhle zbyl jen ten rudý ďábel s tajemný hlasem). Jsou tu herci, je tu režisér Hromský Jiří Mádl, který pobaví takřka vždycky, je tu rekvizitář Filip Kaňkovský alias Voříšek, který taky pobaví, i když hraje typ postavy, které normálně hraje Lukáš Langmajer a je tu producentka Vilma Cibulková, která hraje na hranici teatrálnosti a často až za hranicí nějaké parodie, ale budiž. Tohle jsou asi tak nejzajímavější postavy tohoto snímku. Robert Jašków jako mafián Šneček nebo Křeček mě nebavil, Monika Horváthová mě nezaujala a Andrea Kerestešová se všude musí, alespoň na chvíli objevit v podprsence, což už nemůže nikoho interesovat. Celkově zde hrají herci, kteří právě v oněch seriálech hrají a parodují tak sami sebe. Scénář je evidentně bezradný. Chtěl by si udělat srandu z rychlokvaškových seriálů, ale neumí to dotáhnout do normálního konce. Pak si totiž vymýšlí všelijaké programy na ochranu svědků a kecy v kleci Holinywood a to, o co mělo jít je vlastně úplně jedno. Ještě k tomu délka 100 min je nepřijatelná. Těsné dvě hvězdy 30% ()

SAJA odpad!

všechny recenze uživatele

Mongoloid Kaňkovský a skoromongoloid Mádl jako Kamarádi do deště 3. Pan režisér Šmídmajer zcela jistě trpí nějakou mentální indispozicí a okamžitě přistává na mém Black listu. A vůbec bych se nedivil, kdyby za tento filmový skvost dostal 15 let natvrdo. Hanba pluť ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Na české poměry jeden z těch lepších kousků, který zachraňuje Jiří Mádl v hlavní roli, (ne)schopný Filip Kaňovský a "elektrizující" Vilma Cibulková. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Procházka promine, věřím, že na divadle bez pištícího Mádla a produkce alá Ordinace a Duch český to může fungovat. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Ale no tak jo :D Za celkem zdařilý pokus o parodii na všechno a hlavně za luxusní konec 75%. Pokud to ovšem snad myslel Jirka vážně tak bych doporučovala Bohnice :) ()

kymla 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že nápad natočit tuto velmi zábavnou divadelní komedii nebyl šťastný. Vyšla z toho pěkná ptákovina. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som si pozrel niečo s Jirkom Mádlom, ale vidiac hodnotenie som od toho veľa nečakal. A takto to s týmto filmom aj je - Celebrity s.r.o. určite nebude patriť medzi tie lepšie Mádlove filmy. Príbeh ako taký proste veľmi nefungoval. Režírovanie príšerného seriálu s dejovými zvratmi pritiahnutými za vlasy, smiešny a nerešpektuhodný "záporák", teda mafián, pri ktorom som nechápal, prečo ho na konci filmu nikto nedolapil, keď na to bola príležitosť. K tomu Filip Kaňkovský, ktorý hrá úplne neschopného kreténa, čo vyvrcholí v závere filmu (nebudem prezradzovať), ale to malo predstavovať asi ten komediálny prvok, ktorý bohužiaľ nefungoval tak ako mal. Love story s povinnou "nahou" scénou sa veľa priestoru nedostalo, keďže hlavný hrdina musel náhle preč niekam, kde sa začal hrať na pohrebného režiséra :D Aspoňže tá Monika Horváthová bola celkom sympatická, aj keď tie české výrazy v jej slovenských dialógoch pôsobili rušivo a nemali tam čo hľadať. Takže suma sumárum, hodnotenie odpovedajúce snahe a kvalite tohto filmu. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle pan Procházka, můj oblíbenec, dopustit neměl. A co hůř, ještě se toho účastní. Nedávám ani ň hlavně proto, že divadelní hru znám skoro nazpaměť a královsky se u ní bavím. Zde slovní humor zmizel do nenávratna a jestli jsem se zasmál dvakrát tak je to moc. A Mádl to celé podrbal naprosto dokonale. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Film působí, jako by byl rozdělen na dvě půlky. První půlka má nějaký děj, druhá se zase více věnuje jiné věci. Scénář je navíc příšerný a nebýt několika úsměvných scén, asi bych se unudil. Celá řada věcí a postav je jako by nedotažená do konce. Jako nakousnuté a posléze odhozené jablko. A taky celá řada vtipů je zkažena tím, že místo, aby se nechali doznít, postava ještě něco řekne a tím celé to "vtipno" zkazí. Konec bych snad ani nekomentoval. Opět nedotažená nedořešená věc z pohledu diváka. Způsob jakým byl zlikvidován pomocník mafiána už nebyl ani vtipný a mafián si prostě odkráčí. Už jsem to mnohokrát zmiňoval a rád se budu opakovat. Docela by mě zajímalo, kde se na podobné blábolnaté filmy berou peníze a jak je možné, že nikomu nevadí, že jsou podobné filmy prodělečné. Reklamy na mnohé produkty, které vlastně zapadají do děje natáčení seriálu, byly také dost ubohé. Prostě přehnané. Hodně, hodně nepovedený film, který má se skutečnou komedií společného jen málo. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Nejsem zvyklý dávat jen dvě hvězdičky, protože si tím částečně přiznávám i svoji chybu ve výběru filmu ke koukání, ale u tohoto asi přání bylo silnější než výsledek (který nestojí za mnoho a ani Mádl s tím nic neudělá) ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Jirku Mádla mám celkem v oblibě, ale tohle se moc nepovedlo. Přitom námět o natáčení nekonečných seriálů je fajn, stejně tak plánování, co udělat s hrdiny seriálu, změnit orientaci, product placement - hlavně, aby byl rating a peníze. To ještě celkem funguje, ale celkový scénář hodně skřípe a po 103 minutách převládá spíše pocit radosti nad tím, že film už skončil. Jedním z pozitivů je sympatická Monika Horváthová, tak tedy na 2* to nakonec je. Škoda. ()

Enelya 

všechny recenze uživatele

Za daleko méně peněz vznikají amatérské filmy, které za to stojí, proč někdo sype peníze do něčeho takovéhoto, to vážně nepochopím. Jedna hvězda za relativně příjemné herecké obsazení. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Dal som tomu šancu a musím povedať, že som neurobil dobre. Veril som v síce podprahovo humornú, ale svižnú komédiu, ktorá ani na chvíľu nebude nudiť a dostal som len slabý "humorný" výplach, ktorý ani neviem, o čom vlastne bol a ktorý bol bez základnej hutnej myšlienky. Škoda, námet to malo dobrý, ale prekvapivo ma potešila Monika Horváthová, čo by sympatická slovenská "neherečka". 40 % ()

Reklama

Reklama