Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kevin James je hercem, který se asi nejvíce proslavil jako přicmrndávač vedle větších hereckých es jako například Will Smith, ale především se uchytil vedle kamaráda z dětství Adama Sandlera. Poslední dobou se z něj ale stává člověk, který nechce být uvedený až na druhém nebo ještě pozdějším místě v titulcích. "Ošetřovatel" mohl být tím filmem, který ho dostane do popředí. Ono se to asi i docela povedlo, ale zase nemůžeme mluvit o tom, že by nějak zazářil. "Ošetřovatel" je klasicky místy trapnou komedií, která si hraje hlavně na to, že chce být docela cool, což vcelku i je. Zvířátka jsou přece super, navíc budou ještě víc super, když je budou mluvit známí herci, včetně Jamesova parťáka Sandlera. Příběh ale nijak nevyniká a je v podstatě o tom, že James dostává rady - od zvířat - o tom, jak by měl sbalit lidskou samici. Trochu jako "Hitch", jen tu chybí ten cool borec v podání zmiňovaného Smithe. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/jumper-babel-kung-fu-divocina-miami.html ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

průměrná záležitost,ve které ani tak nevadí standartní James,nebo mluvící zvířata,jako fakt,že hlavní hrdina se nechová úplně racionálně a vlastně se chová jako totální blb (svatba,...).Co potěší je povedený dabing zvířat a poměrně slušně zvládnutá triková stránka.Celkově tedy mnohem menší průser než třeba Chlupatá odplata,ale zároveň nic co bych musel vidět znova...50% ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Zvířecí komedie o zaměstnanci zoologické zahrady, který dokáže mluvit se zvířaty. Zní to jako ohrané téma pro rodinné komedie. Konec konců to tak je, ale celý film je pojatý modernějším způsobem, proto se mně místami stávalo, že jsem se docela bavil. Nebylo to sice na úkor herců, ale samotných zvířat. Opice byla suverénní, ti dva medvědi tvořili skvělou dvojku stále se hecujících bratrů, ale kdo vyhrál na plný čáře, byla gorila, která brutálním způsobem dokázala zapařil v baru :-) Prostě ty zvířata mě dokázaly bavit po celou dobu, proto jsem v podstatě spokojenej. Kdo ale nemá rád filmy tohoto typu, raději, ať se mu vyhne. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Absolutní zlo, které snad nemá ani cenu komentovat. Hlavní hrdina v podání Kevina Jamese je absolutní "kokot" (musím použít tohle slovo) a člověk se nestačí divit, že ty ženské se s nim vůbec zabývají. Vtipy jsou jen trapné a trapnější, o lacinosti a prvoplánovosti se vůbec nezmiňuju. Proč je to dabované, netuším, protože na děti je zápletka moc složitá a nepochopitelná, pro dospělé zas šíleně nudná a ubíjející. Jestli jsem se dvakrát pousmál, je to hodně. Hvězdičku dávám jen za hudbu a občas vtipnou opičku, jinak by to byl absolutní odpad. Nikdy víc. 20% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

No teda povím vám, že tohle byl hodně zvláštní film :) Dr. Doolittla jsem nikdy neměl rád, takže když se v této variaci objevil srandista James, byl to jediný důvod proč jsem si řekl, že jdu do toho. Navíc jsem se těšil na přítomnost Sandlera a Stallona, ale bohužel jsem se dočkal pouze jejich hlasů. Po prvních 30-ti minutách jsem už měl sto chutí to vypnout. Protože sledovat celý film rozhovory ošetřovatele se zvířaty, to bych fakt nedal. Nakonec tomu tak nebylo a film začínal mít romantický nádech, což bylo docela příjemné. Navíc James, coby balič a svůdník mě při pár scénách dost pobavil, takže jsem ve finále tak naštvaný nebyl, jako na začátku. Na ženské postavy v podání dam Rosario Dawson a Leslie Bibb se atraktivně koukalo. Ovšem závěrem musí člověk uznat, že to byla blbost :) Ale na ten čistý průměr to film nakonec u mě uhrál. 50% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama