Reklama

Reklama

Croodsovi

  • USA The Croods (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Croodsovi jsou pravěká rodina, která přežívá jen díky pevně stanoveným pravidlům a ochraně taťky Gruga. Tato pravidla sice rodinu chrání, ale zároveň zakazují všechno zajímavé a zábavné, to si aspoň myslí dospívající dcera Iška, která má tendence pořád běhat venku, vzhlížet ke slunci a dělat podobné nesmysly. Díky tomu se seznámí s mladým chlapcem, který dlouhou dobu přežívá sám, je geniálním vynálezcem. Mladík Išce sdělí, že oblast, kde momentálně žijí, se chýlí k zániku a všichni by ji měli opustit. Brzy se jeho slova začnou naplňovat a Išce nezbývá, než pokusit se přemluvit svého tvrdohlavého otce k opuštění jeskyně a odchodu pryč. Rodinu čeká velká zkouška, ale také největší dobrodružství jejich života. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Nejdřív jsem si říkal, že to vypadá jak další zbytečný animák složený ze tří trapných grimas rádobylegračních postaviček, ale dál to vypadá, jako výborné akční dobrodružství plné fantazie a barev. Něco, co bych dětem pustil pro dokonalý 3D zážitek. Ale chápu, že místní elita erudovaných grafiků a mistrů fabule dovede takovou "blbost" zavrhnout.

na příspěvěk reagoval Ainy

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Nevím, nevím. Toho matlala De Mícu brát do týmu radši neměli. Ty jeho vesmírné opice byli příšerné.

na příspěvěk reagoval Kolbenova

SacRoS

SacRoS (hodnocení, recenze)

Film, jehož hlavní devizou je prostředí ála ice age. Film který z vysoka kálí na zavedené pořádky, například že v pravěku se lidé dožívali max 30 let a furt se souložilo. Film, za kterým mimojiné stojí Kirk De Micco? Bojím se, ale...

 

Nakonec, proč ne... Může to fungovat.

Kolbenova

Kolbenova (hodnocení, recenze)

Ainy: Já se hlavně bojím o Kirka de Micco, protože na seznamu filmů má jenom Croods a Vesmírní opičáci - což je podle mě nejhorší animovaný film, co byl kdy natočen. Na druhou stranu Chris natočil Jak vycvičit draka - po Vzhůru do oblak rozhodně jeden z nej animáků.

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

Ako to že keď je Hans Zimmer šéfom hudobnej divízie štúdia Dreamworks, nedohodil strvorenie hudby niekomu z Remote Control?

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

cirkulace: marně přemýšlím, jak by měl tento snímek zvednout NG jako herce.......... přemýšlím a nic. Cage už není ten samý Cage, jako před cca 15 lety. Když si náhodou zahraje v průměrným filmu, tak to rozhodně není jeho zásluhou.

Conspi

Conspi (hodnocení, recenze)

cirkulace: Vzhledem k faktu, že zde se nejedná ani tak o talent herecký, nýbrž o ten konzervační - zábavný (vždyť se jedná o dabing), s tvým tvrzením bych tak docela nesouhlasil.

cirkulace

cirkulace (hodnocení, recenze)

Tenhle film podle mě opět o něco zvedne Cage jako herce.. Snad to bude lepší než jeho poslední filmy

Kejva

Kejva (hodnocení, recenze)

Cage si snad záměrně vybírá filmy kde si může vzít příčesek :D

Toren

Toren (hodnocení, recenze)

Námět vypadá dobře,tak snad se to Dreamworksu povede :) Stejně jako Panda a Drak :)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Nicolas Cage neschopným únoscem

Nicolas Cage neschopným únoscem

17.05.2015

Asi vám neuniklo, že je kariéra Nicolase Cage, ehm... hodně zajímavá. Občas se sice objeví filmy jako Kick-Ass, Joe nebo Croodsovi, jinak ale diváci jen zdrceně vzpomínají na časy Skály, Con Airu a… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

Reklama

Reklama