Reklama

Reklama

No moriré sola

  • angličtina I'll Never Die Alone

Obsahy(1)

Čtveřice mladých dívek jede po delší době z vysokoškolských kolejí domů. Po cestě narazí na brutálně ubitou dívku. Odvezou ji na nejbližší policejní stanici ve městečku Trinidad. Po pár hodinách výslechu se vydávají opět na cestu a za chvíli zjistí, že je sleduje auto, které viděli nedaleko nebohé dívky. Začíná tuhý boj o přežití a zachování si alespoň špetky lidské důstojnosti. (Chatterer)

(více)

Recenze (79)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Argentinští "muži, kteří nenávidí ženy" v akci - občas se ovšem chovají, tak jak vypadají - jako dementi - a podle toho to s nimi dopadne. Tvůrci "No moriré sola" měli možná větší ambice, než natočit jen další variantu "rape and revenge", ale zatímco práce se zvukem je opravdu zajímavá a civilnost postav přidává příběhu na realističnosti, podivné prodlévání u dějově nepodstatných detailů a dlouhé záběry působí mnohdy vyloženě samoúčelně a chvílemi pohříchu i nudně. Celkem vzato si ovšem milovníci tohoto typu snímků přijdou na své, v rámci žánru určitě velmi slušný standart. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru je to jeden z mála filmů u kterého má člověk pocit,že vznikl proto aby vyprávěl příběh a né jen pro předvedení několika "rape&gore"scének..Ty jsou zde sice taky a podané dost zdatně ale rozhodně by tak nefungovaly,kdyby nebyly zasazené do toho pooomalu se rozvíjejícího dramatu o prasatech,prasárnách,obětech a vůli k životu(potažmo pomstě)......Je docela těžké se na to dívat...jakoby nám chtěli tvůrci říct,že u tohodle filmu si moc popkornové zábavy s kámošema neužijeme.. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl ultra nářez.Vše zde opět pěkně popsal Flipnic.Prostě masakr.Vše klapalo jak má.Výborná kamera,perfektní hraní hlavních mučednic,drsný gore scény.No prostě celkovej vizuál filmu.Fakt to působí hodně realisticky a špinavě.Totální bezmoc.A abych nezapoměl tak co se mi hodně líbilo,bylo to,že skoro nebyl slyšet řev mučených děvčat(což vždy trhá uši),ale tady máme různé zvuky,pazvuky,ujetou hudbu v pozadí a třeba hlasité dýchání jedné z přihlížejících dívek.To byl pekelnej nápad.Pro otrlejší diváky,fandy rape and revange a pořádně drsných exploiťáků by tohle měla být povinnost.Sick..... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Rape and Revenge nakoukáno moc nemám, každopádně musím uznat, že tohle je minimálně o třídu lepší, než blaf zvaný I spit on your grave (původní, s remakem jsem neměla tu čest) a taky zajímavější (syrovější) než Run Bitch Run, ikdyž já mám raději revenge filmy, které se obejdou bez znásilňovaní, to mi totiž v těchhle filmech připadá spíš nudné, než šokující. A hlavní hrdinka mi připomíná mladičkou Jennifer Beals, což znamená, že se mi na ní hodně dobře koukalo :) ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Škoda..., škoda, že Bogliano nebyl první, druhej, ani třetí, kdo kdy v rape and revenge subranku s něčim takovym přišel a škoda, že NO MORIRÉ SOLA nebyl můj první, druhej, ani třetí film s touto tématikou, s kterým jsem měl tu čest se seznámit..., jinak by to hodnocení pravděpodobně bývalo dopadlo daleko lépe... Snímek, kterej mě v rámci své kategorie rozhodně nezklamal, ale také kdovíjak neodpálil..., viděl bych to na solidních 60% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama