Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád filmy, kdy hlavní náplní je pavučina lží s níž postupně vzniká naprostý chaos a nepravdy se na sebe lepí, až se v tom nakonec ztrácí i samotní herci. Zde tedy v parádním provedení rodinné komedie, kdy hlavní hvězdou byla bezkonkurenční Jennifer Aniston, což však pro mě nebylo žádným překvapením. O to se postaral Adam Sandler ve formě svého hereckého výkonu. Netajím se, že herce příliš nemusím a ve většině filmů mi příjde spíše nesympatický a často i zoufale trapný. To však neplatí pro toto dílo a já si jeho roli v příběhu skutečně užíval a dokonce mu i fandil. Musím si však opět rýpnout. Je mi jasné, že to není chyba nikoho na čsfd, ale který polointeligent překládá názvy filmů? Setkávám se s tím neustále a nejpatrnější je to v případě hororů, ale nejenže Zkus mě rozesmát není trefný a dobře zapamatovatelný název, ale hlavně neodpovídá obsahu filmu a ani přesnému překladu! :D 77% ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychovka, která ale do pravidel žánru nepřináší téměř žádné ozvláštnění, !SPOILER! snad jen tradiční schéma dramatického oblouku je lehce inovováno, kdy na proces lhaní/dělání ze sebe někoho jiného není hlavní hrdina sám a ta, které se lže, není skutečná vyvolená hlavního hrdiny, který k tomu musí, stejně jako ženská postava/souputnice ve lhaní, postupně dospět. :-) P.S. Aniston, ač o téměř dvacet let starší, strčí Decker - a to její hraní není úplně z nejhorších - hravě do kapsy, takhle sexy nebyla snad od dob Přátel. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Just Go with It a další Sandlerova skvělá komedie s překrásnou Jennifer Aniston. Příběh samozřejmě typický, ale svým způsobem pěkný a hlavně stravitelný. Ve filmu se objevili dva moji oblíbení herci a navíc spolu. Nemám co bych vytkl, protože jsem se zasmál, podíval na krásné holky, skoro pobrečel a podíval se na krásu Havaje, který mě svým způsobem hodně upoutal. Pro mě za mě, ať si píše každý co chce, ale pro mě zase skvělá komedie s troškou romantického nádechu na závěr, ale pořád kvalitní dílo s Adamem Sandlerem... 8/10 = 89% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co dělat když si hrajete na ženatého chlapa a vaše milenka chce poznat vaší manželku? Zkuste požádat o pomoc kolegyni z práce a uvidíte, co se z toho vyvine. Tohle byla skutečně jedna z těch lepších a příjemnějších romantických komedií, ze které sálala pohoda, optimismus a dobrá nálada, a která navíc dokázala také docela dobře pobavit. Svou nezpochybnitelnou zásluhu na tom má samozřejmě Adam Sandler, kterému prostě romantické komedie sedí a tento herec je v nich asi nejpřirozenější. Navíc mu zde dokázala zdatně sekundovat za všech okolností krásná a sympatická Jennifer Aniston, pro níž mám už hodně dlouho slabost. A když se v druhé polovině filmu přidala k ústřední dvojici ještě Nicole Kidman, tak mi nezbylo než hodnotit tuto komedii jako velmi povedenou. Tenhle film totiž naprosto perfektně dávkuje děj, humor, prostředí i herecké hvězdy, takže ve výsledku je to příjemná kombinace, která mi zachutnala. Zde nemám prakticky nad čím váhat, jedná se o nadprůměrnou romantickou komedii, a z toho důvodu uděluji zasloužené čtyři hvězdy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Možno to bude tým, že som hollywoodskej romantike dal šancu skoro po polroku, jednoducho dnes nejak vo mne vymäkla tá principiálna zarytosť voči tomuto typu filmov a dnešný rom-com som si strašne užíval. Príbehu badateľne chýbajú nápady a hlavná dejová línia je len ďalšia zmixovaná cover-verzia všetkého čo tu už raz bolo, ale tvorcovia si dali aspoň záležať na komediálnej stránke filmu. Ten drží celý tento snímok nad vodou a ja som sa neskutočne zabával. Až tak, že som bol schopný odpustiť všetky tie klišé. Herci si natáčanie viditeľne užívali a je to cítiť na celkovom dojme pri jeho pozeraní. Takže palček hore. 80%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem "Grounded Out". (oje)

Reklama

Reklama