Reklama

Reklama

Nick a Dale jsou přátelé, kteří mají stejný problém - pohrdají svými nadřízenými, kteří se jim rozhodli zkomplikovat život. Nick pracuje ve finanční společnosti despoty Davida Harkena, který mu slibuje povýšení, ale nakonec se rozhodne udělit ho sám sobě. O moc lépe na tom není ani Dale. Jako zubní laborant je vydírán svou šéfkou Julií, která ho navíc sexuálně obtěžuje. Tvrdí, že pošle jeho snoubence fotky, které dokazují, že jí s ní byl nevěrný. Když nastoupil jako nováček, tak ho uspala a měla s ním sex na zubařském křesle. Oba zoufalci mají kamaráda Kurta, který se brzy ocitne na stejné lodi jako oni. Jednou večer u skleničky se všichni tři shodnou na tom, že by bylo nejlepší, kdyby jejich šéfové zemřeli. V zapadlé hospodě se seznámí s protřelým kriminálníkem, který je nasměruje na myšlenku, že musí zabít své šéfy navzájem, a navíc tak, aby vše vypadalo jako nehoda. Tím se spouští neskutečný kolotoč pokusů i drsných omylů... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 122)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Trol trolom ostane pokiaľ nemá šmrnc (Bean, Clouseu). Tu sú pre istotu traja a hodinu a pol sa tmolia po plátne niečo riešia. Whaetever, spomínam si na Spaceyho zmrda, brazzers telo Jeniffer, Farrelovu prehadzovačku a jedného čierneho motherfuckera. A to máme tak 20 minút z filmu. Luxusných. Tak, že z nich vyškrabem tretiu hviezdu. Neškodné ako väčšina "najlepších" amerických kómédii roka. 50% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tři šéfové versus tři podřízení, to je naprosto geniální nápad, s nímž přišli tvůrci této komedie. A on ten nápad kupodivu dost dobře funguje, alespoň já jsem si to užíval a jenom jsem zíral, jakým způsobem se děj ubírá a neodvažoval jsem se ani hádat, jak to celé nakonec může dopadnout. Z vyústění příběhu jsem byl absolutně nadšený, stejně jako z některých dějových zvratů (narážím na scénu Kevin Spacey versus Colin Farrell). Tohle byla zkrátka jízda, která se sice rozjížděla zvolna, ale nakonec nabrala patřičnou rychlost a obrátky a cílem jenom profrčela, aby postupně zvolňovala až k závěrečným titulkům. Herecké výkony byly naprosto fascinující, obzvláště velká herecká jména v rolích šéfů nezůstala nic dlužna své pověsti a všichni tři herci to zahráli naprosto bravurně a bylo vidět, že si své role užívají. Příjemně potěšil taky Jamie Foxx a i ústřední trojice herců byla výborná, takže ve výsledku jsem s filmem spokojen a moc nechybělo, abych udělil maximální hodnocení, nakonec jsem se ale rozhodl pro lepší čtyři hvězdy a nevylučuji, že časem tu pátou hvězdu přidám. ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

'' I'm in. Let's kill this bitch ! '' Bylo očividné, jak si všichni zúčastnění natáčení užívali. No aby ne, vždyť kdo by se nedokázal vžít do jejich kůže ?! Z marketingového hlediska se námět jeví takřka jako geniální, až bychom se mohli udivovat, proč už s tím někdo nepřišel dřív... Třešničkou na pomyslném dortu už tak skvělého castu je Charlie Day, na jehož (nejen) kokainové projevy se prostě musíte dívat s úsměvem na rtech. Každopádně. Pokud hledáte nenáročnou zábavu pro oddych, Horrible Bosses jsou ideální volbou - 80%. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Řeči o promarněném potenciálu mi přijdou spíš jako nenaplněná očekávání mohutných záchvatů smíchu, které, pravda, u Šéfů na zabití přichází spíše poskrovnu. Tento snímek je v prvé řadě pohodová, úsměvná a vcelku inteligentní zábava, nemá výbušné gagy, ale velice příjemný humor, jenž bych si určitě dokázal stejně prvotřídně užít i opakovaně. Film bych možná vzdálěně přirovnal k tomu, jak by vypadala Pařba ve Vegas, kdyby ji režíroval Kevin Smith před 10 lety. Šéfy na zabití směle stavím nad všechnu Apatowovu tvorbu a to je co říct, mají esenci kombinující mládenecký humor a dospělé prostředí, což zde funguje hladce a skvěle... 8/10 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Skoro tomu nemůžu uvěřit, ale rok 2011 přinesl už čtvrtou povedenou komedii!!! Po skvělé jízdě z Bangkoku, prapodivném mimozemšťanovi Paulovi a po zkoušce nás rozesmát přichází báječní šéfové na zabití. A jelikož na zabití opravdu jsou, vznikl povedený film plný vtipných a zapeklitých situací. Těžko bych se rozhodovala, jestli byli lépe obsazeni úchylní šéfové nebo jejích pošahaní podřízení. Zkritizovat musím jen celkem nudný začátek. Po několika minutách ale přišla vlna smíchu a ta mě do konce filmu nepustila. A největší překvapení? Vylepšená bruneta Aniston..pecka! ()

Galerie (61)

Zajímavosti (42)

  • Ve scéně, kde má Dave Harken (Kevin Spacey) motivační proslov, lze vidět odraz mikrofonu na skleněné zdi kanceláře. (griph)
  • Režisér Seth Gordon u herců podporoval a vyžadoval improvizaci replik v různých scénách. Jennifer Aniston (Julia Harris) nicméně prozradila, že ona moc improvizovat nemusela, protože její repliky byly perfektně "vyladěné". (c.tucker)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama