Reklama

Reklama

Alien vs. Predator: Redemption

(amatérský film)
  • USA AVP Redemption
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
2010, 22 min

Obsahy(1)

Tento krátký amatérský film vznikl pod vedením Alexe A. Popova. Vzniknout měl prý za dva roky s rozpočtem 500 $.
Z predátora, kterého převážejí lidé na lodi, se vyklube zmutovaný vetřelec a pomalu likviduje posádku. Na scénu přichází vyslaný predátorský bojovník. Ten se dostává na loď, aby zlikvidoval všechnu havěť. (beran-ek)

Recenze (91)

PKD 

všechny recenze uživatele

Pěkný. Ale na PREDATOR: Dark Ages to ve smyslu koncepce a atmosféry pro mně, nemá. Palce nahoru za ten výborný a v základě jednoduchý nápad, udělati z vyřazené Sulaco, genetickou výzkumnou stanici. Přesně to zapadá do Aliens universe, jak jej znám z comicsů. Lidem jak z Dark Ages, tak z Redemption, by se měly dáti pořádná práva a peníze a všichni by zapoměli na chujovinky typu AvP či Prometheus, páč ten ve srovnání s tímto působí právě jako brutálně předražený fanfilm, zatímco ty mnou zmíněné 2 fanfilmy...ne. A to je špatně. Jsou už dávno mnohem lepší režiséři, než mimoň Scott. Jen o nich nikdo neví. :-/ ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Parádní fan dílko z universia Aliens vs Predator. Alex Popov ukázal že když se chce tak všechno jde. Za pouhých 500 dolarů se mu podařilo natočit parádní řežbu mezi mýma dvěma nejoblíbenějšíma vrahy. Pravda triky nejsou bůhvíjaké ale i tak se my to líbilo a říkám že kdyby to bylo delší a šlo by to do kina tak bych na to šel. 83% PS: Pátou hvězdu dávám za to že i s tak malým rozpočtem se mu to podařilo natočit na takové úrovni. ()

Reklama

JoséB. 

všechny recenze uživatele

No,ja dal 5 hvezd...Od tohohle mikrofilmu jsem necekal absolutne nic a dostal jsem cca 21 minut vyborny zabavy.Nevim samozrejme,kdo je Alex Popov,co natocil,kolik je mu let a co ma za sebou.Nicmene,podle stopaze bych si tipnul na studenta a potom klobouk dolu.A nez jsem se na to podival,cetl jsem si tu predchazejici komentare...Musim napsat,ze kritika specialnich efektu mi od vas,pratele,prisla trochu nespravedliva.Vim,ze dneska dokaze udelat na compu slusny efekty kdekdo,ovsem uvedomte si,ze tohle nedelal LucasFilm,nebo ILM...Tohle je/patrne/prace nadsencu...Prima napad,atmosfera,i ta ukradena muzika tam funguje...Cili fakt dobry.Aspon pro me. ()

drankeryth

všechny recenze uživatele

Super kratky film, ktory je plny napatia od zaciatku az do konca filmu. Velmi kvalitne urobene dielo, ktoremu nic nevytykam. Vo filme je pouzite vsetko z filmov, co sa tyka tychto dvoch priser. Nezabudlo sa ani na matku votrelcov a hybrid votrelca s predatorom, ktoreho dorazil clovek a ako je vidiet na konci filmu, aj tak to nikto neprezil. Skvele finale a aj dost ferove ku kazdemu kto sa zapojil do boja na vesmirnej lodi:) ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Téměř 800 metrová loď Sulaco byla původně konstruovaná pro logistickou dopravu. Ale roku 2179 byla převedena pod vojenskou správu. Osádku tvořilo až 100 lidí mimokrokem loď je zcela automatizovaná a může bránit sama sebe s použitím počítačové umělé inteligence. Děj se odehrává při průletu kol Jupiterova prstence, kdy členové posádky zdokumentují mrtvého Predátora. Netuší, že je infikován Xenomorfem a na scénu přichází roztomilý Predalien. Yautja vyslaný na Sulaco má za úkol Predaliena zničit se svým bohatým arzenálem zbraní. Závěrečný song je od Disturbed. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Celkový rozpočet filmu byl pouhých 500 amerických dolarů. (AngelusCZ)
  • Cameo mariňáka si zahrál samotný režisér A. Popov. (Epistemolog)

Reklama

Reklama