Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská verze bláznivé sportovní game show. I tentokrát na 24 soutěžících čeká několik překážek, které je mají za úkol nejen zpomalit, ale také způsobit co možná nejkrkolomnější a nejzábavnější pád do vody či bahna. Pokud se soutěžící dostanou přes 4 úseky, včetně závěrečného kola, čeká je tučná finanční odměna a titul šampióna. Pořadem provází Richard Hammond. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Ten pocit když se v neděli probudíte dřív ráno, zapnete telku a kouká na vás jeden z moderátorů Top Gearu, ovšem... ne v Top Gearu. Richard Hammond je ikona, řekněme si to na rovinu. On je jeden z lidí, které můžete milovat nebo nenávidět. A pokud někoho takového uvidíte v televizi, buď vás to přiměje se dívat, přepnout, nebo vypnout. Já jsem ten první tip, takže tady dávám plné hodnocení a jedním z důvodů je Hammond. 5* :-) ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Mně připadá tento soutěžní cyklus parádní, nevím jestli je to tím, že jsem fanoušel Richarda Hammonda, jeho gagů a specifického bláznovství. Jednotlivá kola jsou sice trochu nevyrovnaná, nejslabší mi připadá závěrečné kolo, naopak nejlepší jsou překážky či kola, kde soupeří všichni najednou. Hodnotím 85 %. ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Daleko raději mám anglickou verzi tohoto eliminačního závodu, kde na konci nikdo nezůstane suchý a mnoho bláznivých účastníků skončí bonusově s mydlinama, blátem nebo všemožnými barvami. Zajímavá trať, atraktivní moderátorka, vtipné připomínky komentátorů a zpomalené záběry s dokreslováním elektronickou tužkou. To vše vytváří na obrazovce uvolněnou atmosféru, před kterou se nejen nasmějete, ale sem tam zažijete i nějaké vzrušení při fandění svému favoritovi. 70% ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Na originál se dá koukat i pravidelně, ale pozor - nepouštět si omylem místo toho naprosto zmrvenou verzi Wipeout: Souboj národů s česko-slovenskými komentátory! Jinak to není úplně beznadějné, ale chcete-li sledovat, jak si soutěžící nabíjejí čumák při zdolávání soutěžních překážek, doporučuji raději Hry bez hranic nebo Takešiho hrad. A chcete-li sledovat náročnější úkoly a trénovanější jedince, pak je tady Ninja faktor. Pokud trváte na tomtéž, pokračujte americkou verzí s trochu méně vtipnějším komentátorem. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Za začátku, když jsem to viděl, jsem si myslel, že to bude zábava, jak tam pořád někdo vráží do míčů a padá do vody. Jenomže po shlednutí více dílů, jsem si všiml, že se právě ty míče a voda dokolečka opakují. Málokdy ukážou další kola. Takže dávám nižší hodnocení. Mnohem rozmanitější je Takešiho hrad ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Českou stopou v seriálu je Symfonie z Nového Světa od Antonína Dvořáka, která zazní v 8. dílu 6. série. (vyfuk)

Reklama

Reklama