Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

zzzzzjjjjj odpad!

všechny recenze uživatele

Sr*čka všech sr*ček. Doporučuji shlédnout video od Maceho na YouTube, "Dívám se na nejhorší horor všech dob". Taky právě z tohoto videa snímek pouze znám, ale na názor to stačí... Jak film, tak to video je sice hovadina na Ntou, ale právě proto se na těchto dvou tvorbách s chutí ujedete. 😂 Film ale stál za velký kulový. Je vidět, že režisér má oblibu v takovýchto filmech, a to mluvím i o jejich názvech... 🙈👎🦈 ()

mFranta odpad!

všechny recenze uživatele

Nééééééé, proč, proč? Už první díl byl naprosto k nekoukání a tohle je ještě horší- několikrát za film zrecyklované záběry, grafika efektů horší než u počítačových her let 90., naprosto tupé herecké výkony, kamera a prostě všechno. Ach jo, doufám, že Asylum nechystá ještě třetí díl- to už bych vážně nepřežil. ()

Reklama

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Když sleduji podobné filmy, vždy si pokládám dvě otázky. Kde na to vzali tvůrci koule a prachy? Je to ten typ filmů, který se ani nedá nazvat filmem, protože absolutně pohrdá a uráží to co se běžně filmem nazývá. Když opomenu to, že třeba hudba by mohla fungovat i v o dost menší sračce než je tato a kameru řídil asi jediný schopný člověk ze štábu, nefunguje ve filmu vůbec nic co by v běžných filmech fungovat mělo. Nejsou tu herci ale lidi, které natáčela kamera, není tu příběh ale cestování postav od kulisy ke kulise a triky nebo akce...tady opravdu nemám slov, kterými bych vyjádřil to co si tvůrci dovolili. Ale sakra by mě zajímalo, jestli to opravdu mysleli vážně. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Paradoxně se mi ze všech filmů "Mega Shark vs. Nějaká další sranda" tenhle líbil nejvíc (Ano, opravdu jsem viděl všechny díly této série, celé a bez přetáčení) a za to si odnáší jednu hvězdičku, jako pomyslný triumf nad obří chobotnicí, machanickým žralokem a Kolossem (Přitom je s hodnocením nejníž :) :) ) 10% ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si leporelo s krokodýlem a žralokem, listujte jím, lijte do něj sklenice vody a povídejte si u toho, co vás napadne... A výsledek bude pořád šestsetkrát lepší než tahle velvysranost. Příště, až tu bude třeba Mega Shark vs. Himalájosaurus, si musím pořídit neprůstřelný oči. Pokud chcete znát rating, vězte, že je to: STUNZ - 2, přeloženo: s trvalým újmem na zdraví po dobu nejméně dvou let... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)
  • Mimo iné tvorcovia špeciálnych efektov zabudli pridať vlny v scénach, keď žralok vyskočí a dopadne do vody, a rovnako tak aj pri podvodných výbuchoch. A pokiaľ ide o výbuchy, samozrejme, nekonajú sa ani rázové vlny. (ČSFD)
  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)

Reklama

Reklama