Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

Arx 

všechny recenze uživatele

Pro mě originálni a musím se přiznat že po prvním dílu se mi to dokonce více zamlouvalo jak Ano, šéfe. S přibývajícími díly už ale kvalita velmi rychle klesá, začíná to být ohrané, půlka kuchařů naprosto nesympatická a celé mi to přijde tak trochu uměle vytvořené. Pohlreich navíc začíná už i na můj vkus až příliš machrovat a přejídá se mi. 60% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jsem na prdlačky gurmán a mám podezření, že bych si na výtvorech pana Pohlreicha kdovíjak nepochutnala - což platí i pro soutěžící kuchaře, co se snaží vařit tak, aby se to plešatému kuliočkovi a jeho přicmrndávačům v porotě zamlouvalo (šmarjá, tu babu vyhrabali kde?!). Já před sebou chci v restauraci kupu amerických brambor, které zamatlám tatarkou, a k tomu smažák nebo kuřecí kapsu, na nějakou stravovací kulturu můžu nachrchlat! Když vidím v pořadu pofiderně naaranžované ty chudobné kupičky předražených snobských jídel, co mě absolutně nelákají, akorát s despektem odfrkávám. Především mě však celá ta soutěžní reality show vůbec nebaví, nemá to šťávu. Přirovnat pořad k jídlu, bude to lančmít s bramborovou kaší - v případě nouze poživatelné, nikoliv však delikatesa. 41% ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Abych hned z kraje přiznal barvu - Pohlreich mě nikdy nebavil, už v Ano, šéfe (kteréhožto jsem díky tomuhle faktu viděl pouze pár dílů) a tenhle pořad není výjimkou. Nejsem fanoušek vařících pořadů (Kluci v Akci, Prima Vařečka, Babicovy Dobroty, etc.) a nejsem ani fanoušek vykrádání cizích konceptů bez inovací (Hell's Kitchen). Nemá tedy smysl v hodnocení chodit výš než na dvě hvězdy, protože tato kritéria Na Nože nesplňují. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ano, šéfe! bylo rozhodně zábavnější i zajímavější, přece jenom nahlídnout do kuchyní různých restaurací po celé republice byl hodně dobrej nápad. Hlavně to ukázalo, že ne vždycky to tam mají v pořádku. Tady jde o soutěž typu Hell´s Kitchen, kde se snaží soutěžící (kuchaři i amatéři) dojít až do konce. A jak se ukazuje, není to zase taková hračka (např. připravit za půl hodiny jídlo z vajíčka se ukázalo jako nelehkej úkol). Spousta lidí tady nadává, že se tam na začátku krájí cibule a mrkev a že to není adekvátní měřítko kuchařskýho umu. Naopak. Umět rychle a dobře nakrájet zeleninu, to není jen tak. Taky se to vyučuje na všech kuchařských školách. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Kvalit, vtipu a břitkosti pořadu "Ano, šéfe" tato jídelní reality-show zdaleka nedosahuje. Nože jsou trochu tupé, nicméně i tupý nůž občas řízne a občas je to horší, než tím nabroušeným. Ale tak co, nápad špatný to nebyl, výsledek už pokulhává, ale tak nějak jsem se svezla po vlně a dobrovolně tento pořad sledovala. Pořad možná sem tam nedokořeněný, sem tam překořeněný, občas i chutnající, kolikrát nechutný, ale nemastný, neslaný rozhodně nebyl. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)
  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno