Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Doug je jednoduchý chlapec s jednoduchým myslením, ktorý by ani "muche neublížil". Celý život sa živý ako vyhadzovač z baru. Zhoda okolností ho privedie k hokeju. Nie však ako typického hráča, ale ako bitkára starajúceho sa o ochranu najlepších hráčov v mužstve. Aj napriek tomu, že je tento film pritiahnutý za vlasy a je len ťažko uveriť, že je natočený podľa skutočnosti - má môj obdiv. Nie pre bitky, ale pre podstatu filmu a jeho pointu. O násilie tu ani z ďaleka nešlo aj keď ponúklo najväčšiu "zábavu". Budovanie priateľstva a teamového ducha - to je TO čo si mal divák z tohoto príbehu vybrať. Takto to cítim ja osobne a razom "šmáram" tento "skvost", ktorý síce nemá na plný počet hviezd - no v zbierke mojich obľúbených filmov si byť zaslúži. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Možná nejlepší komedie tohoto roku, která pojednává o kanadské hokejové pralesní lize a její komediální síla je skrytá především v jednotlivých hráčích a jejich totální apatii vůči týmu. Dokonale nevtíravý film, kde nic nepůsobí uměle a zbytečně. S.W. Scott hraje perfektně a film má dokonce i záblesk poselství, které je podáno bez klasického patosu a klišé, které se objevuje v 90% sportovních filmů. Americký "Okresní přebor", pro mě mnohem zábavnější a zajímavější, zesměšňování hokejového sportovního klišé je zkrátka zábavnější, na fotbal si nemůžete vzít dámské brusle. 90% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co je na téhle komedii zvláštní, tak asi to, že nejvážnější v ní je právě Seann William Scott. I tak se ale předvedl naprosto skvěle. Snad lepší film a komedii zároveň z hokejového prostředí jsem dosud neviděl, dokud jsem ale neviděl právě tuhle komedii. Naprosto boží příběh o hráči, který hokej zrovna moc neuměl, ale výborně se uměl rvát. Seann brutálně nakynul a řeže do každýho, kdo si to zaslouží. Řeže do hráčů tak často, že ke konci filmu má už držku tak opuchlou, že byste to na něm těžko poznali. Přesto po dlouhé době jsem měl pocit, že koukám na komedii, kterou určitě nevidím poprvé a ani naposled. Bylo to hrozně fajn. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate naprosta hovadina, ale reziser byl radne vychcanej a tak si tu neco najdou chlapy i zensky. Je tu totiz jak romanticka linie, kde Stiffmeister bali zenskou a je to sice naprosto dutej, ale jinak hodnej a pozornej pritel. A k tomu tu je kontrast v jeho chovani na lede, kdy sice moc bruslit neumi, ale sereze naprosto kazdyho do krve. Zadnej vyraznej pribeh tu neni, proste jednotlivy zapasy, kde je kladenej duraz vzdy na Seannovo bitku a mezi utkani trochu ty romantiky. Vysledek je sice zabavna, ale v podstate nijak extra vtipna komedie s krasne brutalnima bitkama a sympatakem Seannem, kterej se nejak podezrele ale zakulacuje nebo to mozna jen delaj ty fousy. Lepsi 3*. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se tohle může někomu líbit, to mi hlava nebere. Ale věc každýho, každý má svůj názor. Bitky v hokeji - tak přehnané, kde musí stříkat krev a létat vylámané zuby. Divím se, že to Seann William Scott přijal, aby se účastnil v tomhle braku. Takže je mi líto, dokoukal jsem film s těží. Samé demetní bitky a nudné konverzace, trapní herci. Hodnocení je jasné: 0% = odpad! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Larry Woo, který stvárnil hokejistu Kima, skutečně hokej hrál. Dvě sezóny strávil v juniorské WHL a následně čtyři roky nastupoval za manitobskou univerzitu. Později pracoval jako trenér u mládeže. (lundgren86)
  • Doug Smith po uvedení filmu pracoval jako policista. (Luky-7)
  • Eugene Levy, který si střihl roli otce postavy Seanna Williama Scotta, je známý především svou rolí z kultovní komediální série Prci, prci, prcičky, kde se se Scottem setkal. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama