Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Není to film o hokeji, ale o boxu na ledě. O. K., když se to Kanaďanům líbí... Akorát to není sport, jen rvačka. ___ Milá je Stiflerova proměna. Seann William Scott se nabráním let a kil proměnil z nesympaticky pichlavého puberťáka na docela sexy mužného chlapíka. Otrávil Baruchel a jeho pubertální projev plný tupých lascivností. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co je na téhle komedii zvláštní, tak asi to, že nejvážnější v ní je právě Seann William Scott. I tak se ale předvedl naprosto skvěle. Snad lepší film a komedii zároveň z hokejového prostředí jsem dosud neviděl, dokud jsem ale neviděl právě tuhle komedii. Naprosto boží příběh o hráči, který hokej zrovna moc neuměl, ale výborně se uměl rvát. Seann brutálně nakynul a řeže do každýho, kdo si to zaslouží. Řeže do hráčů tak často, že ke konci filmu má už držku tak opuchlou, že byste to na něm těžko poznali. Přesto po dlouhé době jsem měl pocit, že koukám na komedii, kterou určitě nevidím poprvé a ani naposled. Bylo to hrozně fajn. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pokud znáte výborný film Nakládačka s Paulem Newmanem, tak... Tak tohle je skoro totéž, akorát zhruba o 1000% vulgárnější. Jindy by mi taková přemíra nadávek asi vadila, ale k hokejovému prostředí se hodí. Kromě titulního natvrdlého hrdiny, který si jde stále za svým, se mi velmi, velmi, velmi (a když tak o tom přemýšlím, tak ve výsledku vlastně mnohem víc) líbil bijec v podání Lieva Schreibera. Možná proto, že tolik připomínal plzeňského "škodováckého indiána" Ryana Hollwega. Bavil jsem se na čtyři hvězdičky, k čemuž přispěly i mnohé výroky sportovního komentátora. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, ale poměrně vtipná jednohubka se skvěle tupým Seannem. Nevěřil jsem, že herec, který se proslavil svou rolí sebevědomého pařmena Stiflera, může zahrát i takovou roli (bouchače, kterému to, napišme to politicky, myslí o něco pomaleji než jiným) ale spletl jsem se. Každý zmatený pohled jsem mu věřil, stejně jako jsem mu věřil každou ránu. Alison Pill je vcelku roztomilá, Liev jako vždy dokonalý a pár fórků taky stálo za to. Nicméně hodněkrát mi přišlo, že se vtipy moc vysvětlují, takové ty scény typu "říkám ti tak proto, že…” kde nám vlastně vysvětlí, proč jsme se měli u minulé scény smát. Tohle mi na filmech všeobecně vadí. Jinak není plus mínus co vytknout nebo vyzdvihnout - normální oddechovka, u které víte, jak skončí ještě předtím, než se rozjedou úvodní titulky. Že bych to potřeboval vidět podruhé, to ne, ale jednorázovka to bylo hodně slušné. 70 %. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Totálna hovadina (based on true story - lol!), ktorá sa zámerne snaží tou hovadinou aj byť a nemá vysoké ambície. S.W. Scott si rolu dementného akože dobráka evidentne užil. Ideálny film na zabitie času a no-brain divácky "podmaz", napriek tomu pri pár scénach som doslova plakal od smiechu ako už dlho nie, čiže celkový rezultát je hodný tolerantných 2,5*/5:) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Sean William Scott kvůli roli Douga Glatta nabral na váze a podstoupil intenzivní lekce bruslení a rvaček na ledu. (Zdroj: ČSFD)
  • Larry Woo, který stvárnil hokejistu Kima, skutečně hokej hrál. Dvě sezóny strávil v juniorské WHL a následně čtyři roky nastupoval za manitobskou univerzitu. Později pracoval jako trenér u mládeže. (lundgren86)
  • V zápase proti Concorde Minutemen má Xavier Laflamme (Marc-André Grondin) ve chvíli, kdy vstupuje na trestnou lavici, stále na dresu "A", označující asistenta kapitána. Tato hodnost mu však byla odebrána již před tímto utkáním kvůli špatnému chování. (kukys)

Reklama

Reklama