Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn, protože mi připomněla že se někdy i dnes bojím, co je ve tmě za rohem. Žádný zázrak, ok. Ale lekačky měly smysl. Prodlevy měly smysl. I ta dementní každodenní nuda dodávala sílu vteřinkám strachu. Dvojku jsem neviděl a trojka je díky posledním dvaceti minutám pěkně na hovno. Dynamika je filmovější, ale bububu je pouhou nahodilou atrakcí, která více méně zabijí možnost tušit hlubší motivace démonova tajtrlíkování. ___ To, že je potřeba nasadit do scénáře idioty s rozvinutou potřebou natáčet a zakrnělou potřebou uvěřitelně jednat, jsem si už nějak zvykl. Že mi ale autoři posvítili do tmy za roh a rozšafně sdělili, že film je teda fakt o hovně... to si mohli ušetřit. Vše mělo skončit s větou: ,,Ok, Toby, I'll do it!'' ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A, tak s trojkou začínám mít trochu problém. A to hned z několika stran. Kdyby to byl samostatný film a ne prequel k již dvěma filmům, které odvyprávěly nějaký děj a nahodily jakési status quo, které by měl i tento nějak dodržet, byl by to docela slušný snímek, který by mohl vyvolat docela slušný humbuk. Nebo možná, kdbyych před ním ty první dva díly neviděl. Škodí mu totiž snaha být lepší, šokovější a "strašidelnější" než předcházející dva, v podstatně komornější, přesto (nebo právě proto) působivější díly. Ta snaha o akčnější, častější a obecně řečeno "větší" scény je nutně krokem zpět. Často jsem se nemohl zbavit dojmu, že dochází k vykrádání Poltergeista, malé dítě rozmlouvající z duchem tak tak strašně trapný, odpuzující a nefunčkní kýč, až se mi chtělo smát, stejně tak při scéně s taháním za vlasy, jsem se jen tak tak ubránil vyprsknutí smíchy. Podobně při vyvolávání bloody Mary. Je tu toho moc, je to okaté a jde z toho vidět ta snaha překonat, být lepší, než předcházející. Hodně se mi nelíbll závěr filmu, rozuzlení, pointa, která mi dvakrát moc nešla dohromady s tím, co se řeklo, odehrálo, nakouslo v předcházejících dílech. I když tomu tam nemusí být, pokud si k tomu domyslíme nějaký mezistupeň (a nebo se to všechno odehrálo až později). Každopádně se mi ten závěr nelíbil. Nic to však nemění na faktu, že některé nápady a scény byly hodně dobré a působivé. Líbil se mi nápad s pohybující se kamerou a schopnost vytřískat z toho poměrně více, než by se zdálo. Scéna s prostěradlem byla opravdu strašidelná. Jde to dolů, ale drží se to zuby nehty. Obávám se čtyřky. 2,5* ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý film tejto hororovej série bol výborný, druhé o niečo slabšie pokračovanie splnilo účel. Prichádza tretie pokračovanie, ktorého najväčšou výhodou je to, že nie je dejovo previazaný s tými predchádzajúcimi a dá sa pozrieť bez ohľadu na to, či ste prvé dva diely videli, alebo nie. V tejto sérii majú filmy všeobecne pomalší rozjazd, ale tu musím pochváliť fakt hustú atmosféru a posledná polhodina je naozaj strašidelná. Nemám tým na mysli, že vás vystraší, ak si ju pustite počas dňa a popritom chlípete polievku. Zaručene vystraší, ak si to pustíte sami alebo vo dvojici. Sami v noci to radšej neskúšajte... V istých momentoch som mal pocit, že prekonal i prvý diel, alebo sa mu atmosférou minimálne vyrovnal. Takto nejako si ja predstavujem horor. Nebyť slabšej prvej polovici filmu, dal by som plný počet, pretože záver je skutočne mrazivo- hororový. 80%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, takže shlédnuto, a přesně jak jsem čekal. Naprostá kravina, 50 min se nic neděje, pak něco ano. Postavy spolu snad ani nekomunikují jako rodina, způsob snímání kamery mne po chvíli neuvěřitelně vytáčel a hlavně naprostá neoriginalita!! Ta série už nemá prostě co nabídnout, pořád to stejný. Noc, bum! slyšel jsi to? jde tam nic. Pak to vygraduje ... Prostě tohle ne, pokud mám tohle srovnat s kousky jako je Noroi či Insidious (ve smyslu intenzity strachu), tak tohle se proti tomu pohybuje naprosto ve sračkách.. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Kdyby scény, co byly v traileru, narvali do filmu - I would crapped my pants off. Takhle jsem si lekačky užil, nicméně strojený koncept filmu zůstává stejný - graduje, graduje, graduje, BOOM, konec, otázky na jazyku a jedno velké "What the...". Nezapřu, že se jedná o nejlepší díl (prozatímní) trilogie. Má to jakousi hlavu a patu, až na fakt rodinné nutkavé obsese natáčet vše, co se "točí". Každopádně, Oren Peli si může založit filmovou školu, do které by se nemuselo bát chodit nejedno režisérské eso. Protože za pár dolarů (rozpočet jednoho dílu se pohybuje kolem 5 milionů $) vydělat 200 melounů. Noooo, já se klaním, Peli, vyrobil sis zlatý důl. 65% [HD] ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama