Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a toto uz nie. Som tolerantny uzivatel, ktoremu staci na strasenie nasrana militantna ektoplazma /ked uz duchovia su zaneprazdneni a nemaju cas/, popripade tolerujem aj to, ze obcas si sam dotvaram strasidelnu atmosferu dodatocnym skripanim zubov pripadne otvaram a znudene zatvaram 20 rokov nenaolejovane dvere. To je v poriadku, u mna vec tolerancie. Ale co sa porobilo tuna, na to uz nemam slov. Ducha ani militantnu ektoplazmu neukazu ani raz, lakacky nefunkcne a mdle, a pozerat sa, ako partia debilov huka a ziape v noci - tak na to nemam sil. Zumpa, smer hnojisko : 0 % ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy točené ruční kamerou. Bohužel takový The Tunnel se my líbil daleko více příběh tohohle jakoby převzatý z Blair Witch akorát místo lesa tu máme jakýsi labyrint po kterém běhají děti s kamerou co točí místní legendy. Samozřejmě ta legenda je pravdivá a něco se jim stane bohužel zhruba po celý film vidíme jen stromy a zeleň a když se to sune ke konci pro změnu slyšíme jen sténání a tak to směřuje ke konci který je určitě originální (racionální vysvětlení žádné nadpřirozeno) ale t je asi tak vše. Ve výsledku se jedná o hodně slabý film točený ruční kamerou takže 20 procent za styl natáčení který žeru :-) a 20 za děj a že to byl debut režiséra Luna víc si ten film nezaslouží. Podruhé do toho už nejdu. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nerád pozerám filmy v Španielskom dabingu ale tak trailer ma nato navnadil a bola to chyba.Čakal som aspoň priemerný horor ale nič.Hneď na začiatku poviem že sa nemusíte vôbec báť.Prvá pol hodina nudné kecanie potom zabijú psa čo ma nasralo a potom ďalšia pol hodina behanie v labyrinte kde nieje nič vidno no vlastne je stromy.Atmosféru to ale malo ale to je vážne všetko ak sa chcete báť tak nedoporučujem ale na nudný večer celkom ujde. 3* len preto že na konci aspoň vysvetlili čo sa stalo . ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Šílenost brutální sama o sobě strach šel nejvíc s labyrintu no já bych tam v noci nevlezl ani za boha. začátek je takový že hodně čekáte co kde a jak bude ale pak to začne akce strach a co přijde vás provádí zbytek filmu a konec aspoň pro mně hodně brutální takový jsem nečekal. Prostě šílenost tenhle sním hodně zajímavý a vydařený. ()

beba789 

všechny recenze uživatele

Strašně to natahovali ...něco se začlo dít přesně v půlce filmu jako v Paranormal activity 2.Ale zase o proti PA2 je to větší lekačka a určitě lepší příběh.Herecké výkony jsou průměrné.Samotné postavy jsou snad jedni z nejhloupějším co kdy v hororu byly.Konec zajímavej a děsivej.Na jeden nudnej večer to nebylo špatné.43%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama