Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (581)

Hunt 

všechny recenze uživatele

70%, bylo to předvídatelné, bylo to jednoduché, bylo to béčkové, bylo to neoriginální.... Ale to vůbec nevadí, viděl jsem to až osm let po premiéře a mile mě překvapil snímek ve starém gardu, který si na nic nehraje, plní zákony žánrů a do toho Stallone, který je otcem akčního žánru. Není to vůbec nic převratného, ale vážim si každé poctivé snahy, která nedopadne do nudy a poctivého řemesla, kterou 70 letý Walter Hill bezesporu umí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Režisér Walter Hill nenakrútil väčší hit pekných pár rokov a pravdepodobne už sa tak ani nestane. Transparentný a jednoduchý príbeh by sa dal odpustiť. Téma pomsty je nadčasová a v rôznych formách sa s ňou stretávame prakticky neustále. V tomto prípade si scenáristické duo Hill a Camon naozaj život príliš nekomplikovalo, čo je celkom bolestivo poznať, pretože je to jednoducho až príliš hlúpe. Jediná kvalitná scéna bola tá s poslednými chvíľkami Slatera. Navyše ma nahnevala opäť krátka účasť Jona Sedu. Kto videl The Pacific alebo Double Bang, toho nemusím presviedčať o jeho kvalitách. No a možno ma za toto budú mnohí nenávidieť ale aj keď je ešte stále Stallone frajer, tak by som si už takých hercov ako je on alebo Willis rád pozrel ako predstaviteľov filmových dedkov. Prečo Sly nenatočí dobrú komédiu kde by hral Santa Clausa namiesto ďalšieho akčného zabijaka? ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, který drží nad vodou Sylvester Stallone, jenž dokazuje, že i ve svých letech má stále tomuto žánru co nabídnout. Snímku nelze upřít údernost v akčních scénách, atmosféra, zajímavé hlavní hrdiny a prostředí, ovšem tak nějak na mě Jedna mezi oči nezapůsobila tak, abych si ji chtěl v blízké budoucnosti zopakovat. Možná, že jsem po Expendables čekal něco víc... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jak si někdo mohl myslet, že tohle vydělá nějaký penízky navíc? Rozhodně to není pro každého, ale pouze pro malé osazenstvo příznivců akčního žánru, kterých však i nadále ubývá. Tento film ukázal, že Svatá trojice (Schwarzenegger, Stallone, Willis) už samostatně nejsou v kurzu a jen těžko si některé jejich filmy, krom týmovky Expendables, zaplatí. Přitom zdejší hlavní trojice je super. Sly je namakej, Suan Kang je dobrák od kosti a Jason Momoa je vynikající záporák. Film nedokáže uspokojit akčněji naladěné fanoušky, ale závěrečný fight mezi Slyem a Momoou si tu hvězdičku navíc zaslouží...70% ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Drsné filmy o drsných mužích aneb Walter Hill nezklamal a přichází se zábavnou jednohubkou okořeněnou motivem generačního střetu mezi klasickým nájemným vrahem a moderním zabijákem. BULLET TO THE HEAD je vcelku podařená hillovka (nechybí neony ani živá hudba) a různými tématy dává vzpomenout na Walterovy kousky z jeho nejlepších let (osmdesátých). Příkladem můžou být 48 Hrs., Red Heat (polda/zločinec, domácí/cizinec a každý má své metody a pravidla), či Streets of Fire (závěrečný souboj). Příběh je jednoduchý a přímočarý, stejně tak většina postav – které jsou někdy možná až příliš okatě naivní. Zásadní místo má v mnoha Hillových filmech hudba a i tentokrát je soundtrack od začátku zábavný a opět do jisté míry klasický (nechybí harmonika), ale přece jen nepříliš výrazný či tuctový a postupně se trochu ohraje. (P.S. – Slayovy fotky pobavily). Čtvrtá hvězda velmi slabá. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení probíhalo od 27. červne do 25. srpna 2011 v Louisianě, New Orleans a New Yorku. (m.a.t.o.)
  • Film nebol premietnutý pre kritikov. (beso74)
  • Pracovný názov filmu bol Headshot. (m.a.t.o.)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama