Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu

  • USA A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child (více)
Trailer

Obsahy(1)

V další z nočních můr se opět setkáváme s Alicí. Ta zjišťuje, že je těhotná. Toho Freddy využije a prostřednictvím snů ještě nenarozeného dítěte si vybírá další oběti. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jay Ferguson: 1. Prologue: Elm Street Kids ,2. Main Title ,3. "It's a Boy" ,4. Freddy Delivers ,5. Family Plot ,6. Yvonne Takes the Plunge ,7. Mr. Sandman ,8. Don't Dream and Drive ,9. Like Father, Like Son ,10. Mark Visits Elm Street ,11. Hell on Wheels ,12. Another Brick in the Wall ,13. Stuffed/Choked (Gag Me With a Spoon) ,14. Shower ,15. The Asylum ,16. There Was a Crooked Man ,17. Freddy's Stroller ,18. Super Freddy ,19. Twins ,20. Freddy Cuts Up ,21. Mr. And Mrs. Jordan ,22. Party at Club Fred ,23. Amanda's Tune ,24. Jacob's Story ,25. Bewitched, Bothered and Bewildered ,26. Don't Look Down ,27. St. Elm Street's Child ,28. Toys for Tots ,29. I've Got You Under My Skin ,30. Kicking and Screaming ,31. Womb With a V.U. , ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Z první pětice Elm Streetů rozhodně nejhorší díl (jsem velkým zastáncem dvojky, která je dle mého je velmi solidní sequel). Party mladých lidí bývají ve všech dílech podivní trapáci, ale zdejší banda je ještě k tomu nudná. Na druhou stranu se mi líbilo, že brutalita stoupla - místy je to už slušná řezničina. Triky jsou občas fajn, občas naprosto k smíchu (víceméně 1:1). Nápad, že tu je nenarozené dítě, díky kterému se může Freddie dostat i do opravdového světa, není vůbec špatný, ale zpracování je tristní. Příběh nikam nevede a ke konci je to slušná nuda. Velmi nevyrovnaný díl, ale katastrofa to ještě není. (5/10). ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Extrémně popálený hubený muž. Na hlavě klobouk, na těle červenozelený svetr. Na pravé ruce proslulá rukavice s břity. Troufám si tvrdit, že vidět to dnes (2012), tak by hodnocení i názory komentujících vypadaly trochu jinak.. Přesto si série Nightmare On Elm Street drží solidní průměr, což se u podobných hororových kousků moc nevidí!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem si film užil stejně jako před léty. Jeden z nejlepších dílů série. Surrealistický gejzír s nádechem gothického horroru. Protože Freddy využívá snů nenarozeného syna Alice, stírají se hranice mezi snem a skutečností. Smršť skvělých nápadů - oživlé auto a především motorka, comicsové dobrodružství s temným koncem, tajuplný a strašidelný ústav nebo vrcholný souboj Freddyho s Alicí a Jacobem, vtipný Freddy (připomněl v jistých chvílích Pinheada), výborná kamera, slušná hudba. ,,Je to kluk, Alice!" ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejdepresivnější díl. Oproti předchozím akčnějším dílům je pětka hororovější, za což palec nahoru. Rovněž exteriéry / interiéry laděné do chladných barev se podílejí na morbidní jiskře, nicméně je trestuhodné jak málo jich bylo využito. A co se týče Freddyho, tak je stále cool, ale jeho nápaditost trochu uvadá. Celkově mi ten promarněný potenciál trochu vadí a je to jeden z důvodů, proč hodnotím průměrně. Stále však jde o dost kvalitní díl, který se alespoň částečně snaží o dovysvětlení pohnuté minulosti nestárnoucího zabijáka. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 8 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Jméno Lisy Wilcox (Alice) se objeví pouze v úvodních titulcích, ne závěrečných. (HellFire)

Reklama

Reklama