Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

kosta73 

všechny recenze uživatele

I přes značné množství krvavých scén mi označení horor k tomuto dílku příliš nesedí, je to spíše taková ostřejší pohádka, u které jsem se velice dobře bavil a kterou si ještě v budoucnu určitě několikrát pustím. Parádní námět, kterého zde tvůrci plně využili, výborné masky a plejáda známých herců v drobných roličkách musí každého poctivého fanouška přinutit chrochtat blahem. Stejně tak, jako Endglunova galerie zapomenutých božstev, které jen tak mimoděk vévodí socha démona Pazuzu z nepřekonatelného EXORCISTY. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Tak to ne, teda začátek vypadal velmi zajímavě, ale pro mě je to ubohý horor, kde mi nejvíc lezla na nervy Wendy Benson-Landes. V konečném výsledku působilo děsnou splácaninou u které jsem se příšerně nudila. Ta hloupost se mi rychle vytrácí z hlavy. Možná kdyby s těmi džiny zůstali v minulosti bylo by to fajn, ale takhle nezaživné bohužel. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Wishmaster sofistikované fanoušky žánru zaujme partou lidí, kteří se na něm podíleli - herecké hvězdy žánru ve vedlejších rolích od Englunda po Tonyho Todda, producent Wes Craven a scénárista Hellraiseru 2 Pete Atkins plus FX dílna KNB. A když si odmyslíme digitální efekty (v té době v plenkách), tak po stránce make-upu a různých brutalitek a nechuťáren Wishmaster příjemně zaskočí (kostlivec vylézající z těla patří mezi nejlíp udělané trikové sekvence, které jsem v žánru viděl a vůbec úvod v paláci je manifest schopností KNB). Příběh je stylem starý dobrý osmdesátkový horor o tom, jak když si něco přejete, nemusí se vám to úplně splnit podle očekávání. Džin plnící přání je příjemný záporák sršící černým humorem. Pokud máte absťák po podobných filmech a Wishmastera jste ještě neviděli, berte to jako tip na pohodový večer plný krve a utrpení. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V dobe pred začiatkom času vdýchol Boh život celému vesmíru. Zo svetla sa zrodili anjeli. Zo zeme sa zrodili ľudia. A z ohňa sa zrodili démonickí džinovia. Zlé, kruté bystosti odsúdené k životu v prázdnote medzi svetmi. Kto prebudí niektorého z nich, tomu budú splnené tri želania. Po splnení tretieho priania pekelná armáda džinov zaplaví celú Zem. "Vládca prekliatých prianí" má jediný cieľ. Chce zničiť náš svet a uvrhnúť ho do temnôt. ** ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to přišlo spíš legrační. Pokaždé, když se nepřesvědčivá Alex rozječela, začala jsem se smát, jak blbě vykulila oči a převaluje se z boku na bok. Občas mi dělalo problém rozpoznat, jestli se válí v orgastických křečích nebo jí zmítá bolest a strach. A přitom je to ve skutečnosti docela pěkná ženská. Sem tam trochu nechutnosti tomu ovšem dává poměrně říz. Ale musím ocenit nápaditost, s jakou Džin přání plnil. Já už si to znovu nepustím a myslím, že by byla akorát škoda, aby si to pouštěl i někdo další. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Keď si Josh (Tony Crane) a Alex (Tammy Lauren) sadnú po tenise, má Josh na jednom zábere v rukách raketu, na inom zas nie. (beso74)
  • Film je také znám pod názvem Wes Craven to Wishmaster. (Chatterer)

Reklama

Reklama