Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (266)

Koman odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo nejlépe může reprezentovat Čechy a Slováky? Samozřejmě modelky a jedna playmate! Polsko, Ukrajina a jiné státy vyberou nejlepší špičky co můžou být (účastníci Olympijských her, machři v pětiboji, profesionální sportovci,..) a my vybereme modelky a jednu playmate, které místo aby hráli na čas si to vychutnávají tak, že než se do toho pustí, uběhnou 3 minuty ztraceného času. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co je na tomhle nesmyslu pozoruhodné a trochu zábavné, je fakt, co všechno dokážou některé sereblity udělat za prachy. K dokonalému požitku bych ještě pozměnil tým, přeci jen mi tu někdo chybí. Já bych tam dal Paici Brnďovou, Bláťku Něrgešovou, Ďurinu Rolincovou, Kakátu Hanychovou a z chlapů Zounara, Romana Skamene, Luďu Sobotu a Honzu Musila. Při představě, jak sebou melou v bahně a dostávají přes ty svoje tlamy si říkám, že bych se na to snad i díval:-)) A kdyby se přidal Suchoš s Geňou, jéje, to by bylo něco ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Wipeout - Souboj národů je přesně o tom, co z původního Wipeoutu vystřihli, protože si byli jisti, že by to diváka vůbec ale vůbec nezajímalo. Takže, jinými slovy, pokud chcete vidět nějakého československého blba nebo ženu, jak se rozeběhne po skvělé mokré tortuře Wipeoutu, musíte protrpět celé minuty jejich nezáživných kydů a poznatků a pokusů o vtip. Pak je vidíte i běžet a bojovat o čas. To je ale tak nudné, že má člověk radši chuť otevřít si týden starý program a číst si o pondělní dopolední nabídce a zamyslet se nad filosofickou podstatou šumění moře v ulitě korýše. Tady už by pomohlo leda by jim tam vypustili tu vodu a nechal jim rozbíjet si držku o dlažbu wipeoutského koupaliště. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nedávám tak nízké hodnocení jen kvůli tomu, že je módní kritizovat Novu (i když často oprávněně), dávám tak nízké hodnocení, protože je to opravdu katastrofa. Naše mutace byla "vykastrována", bylo odseknuto vše, co je na originále tak zábavného. Všichni víme, že spíše než o soutěžení jde o co nejlepší pády, co se stane v našem případě? Vytvoří se pravidla, ke kterým je snad potřeba příručka - penalizace sem, penalizace tam. Vizuální zpracování - bolestně chybějí malůvky a střih je opravdu zvláštní, zmatený, ale přesto nedynamický. Komentář - Bouček mi nevadí, mám ho relativně rád, ale tady jen suše konstatuje (překroucená) fakt a humor se nám nějak vytratil. Měl bych ještě více poznámek, ale jsem už moc unavený na to, abych je tu vypočítaval. On Wipeout - Souboj národů mluví sám za sebe, není třeba delšího komentáře. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Hvězdy sobě aneb musíme jít tomu štěstíčku trošku naproti. Dámy a pánové, dopadli jsme na dno! Východní blok si na nic nehrál a přijel s lidmi, kteří chtěli za vlast bojovat v adrenalinové soutěži. Naši, pod heslem sledovanosti a lepším zítřkům vstříc, vytvořili ještě s čobolákama kokot mix tým a přijeli se na férovku ztrapnit. Jejich výkony nejsou k smíchu, ale jen ubohé. Pokud si dobře vzpomínám, v časech Her bez hranic jsme soupeřili se západními státy. Vzhledem k naší filozofii se však úprku na východ nemůžu divit. Realitě neodpovídající komentář, vzájemný řitní alpinismus našich a křečovité pokusy o humor. Pokud to někomu připadá jako důvody pro pravidelné sledování, tak je na správné adrese. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama