Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Chen 

všechny recenze uživatele

Byť respektuji to, že každý más svůj názor, tak odpady a jedna hvězdička jsou tedy zatraceně mimo mísu. Mně osobně nevadí ani drsný Boyard (někdy je docela vtipný) a ani moderátorka, je příjemně mateřská (a tím nemyslím, že je velmi dobře uzpůsobena kojení) a přátelská. Ne, není to dokonalý odraz francouzského originálu, ale kdyby byl, tak by zase plno lidí peskovalo, že je to dle kopíráku. Jen profesor je pro mě zklamáním, jeho pokusy o to být vtipný jsou úplně mimo. Pokud jde o dobu trvání jednotlivých dílů, tak je to taková "lite edice", ale já se bavím. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Stejné nebo téměř stejné úkoly jako původní soutěž, sympatičtí soutěžící, ale naprosto pitomí průvodci - hloupá Pamela (schválně blondýna?) a trapný chlapík, který si myslí, že je ultrakůl, když soutěžícím nadává. Kéž by mu některý z těch spotovců sáhl do úsměvu. Nakonec trapný "profesor", který hloupě natahuje svoje rádoby hádanky trapnými řečmi. ()

Reklama

hansek990 

všechny recenze uživatele

Oproti originálu mnohem horší, samozřejmě. Naprosto trapný ˇˇmoderátor´´ či jak to nazvat, kterej má neustále debilní řeči, úkoly taky nic moc, ovšem nejhorší je ten dědek ve věži, opravdu nechápu jak tam mohli někoho takovýho dát. Pro mě to aspoň trochu zachraňuje moc pěkná průvodkyně, která je možná blbá a ukecaná, ale je na co se dívat... ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Nehodnotná parodie na původní francouzský Pevnost Boyard. V tomto podání to spíše působí směšně, nezajímavě a v divákovi to rozhodně nevyvolává touhu po dobrodružství či napětí. Největším přehmatem jsou oba moderátoři, kteří si hrají na zlého a hodného policajta. Ovšem jejich role by se měli spíše jmenovat hloupá blondýnka a trapný pan navíc, který mě svými rádoby hláškami neuvěřitelně konsternuje. Třešničkou na dortu je ten strejda ve věži, který se musí tak max. sám sobě smát, když se na to doma v televizi dívá. Chtěla jsem, aby se pevnost vrátila, ale tohle opravdu neni ta správná cesta. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

To byly časy, kdy jsem tenhle pořad přímo žrala.. Bavilo mě to napětí při jednotlivých úkolech, nesnášela jsem onen tunel plný havěti (nejspíše od té doby nesnáším šváby, brrrr) a držela jsem pěsti týmům, které jsem si oblíbila při "hrabání" peněz. Dnes už to sice pro mě nemá takové kouzlo jako kdysi, ale to nic nemění na tom, že to byla a stále je jedinečná soutěž. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)

Reklama

Reklama