Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ani první díl nebyl žádný trhák (z komerčního hlediska bohužel ano), ale i tak se jednalo o slušnou a nenáročnou zábavu. Druhý díl už je pouhé vaření z vody a do nově vyprávěného příběhu přidává další, neskutečně trapné postavy a to vše balí do tuny infantilního a toho nejjednoduššího humoru, který je do diváků vpravován, takových 20 let. I přes svou neskutečnou trapnost, ale film není zdraví škodlivý a překvapivě rychle utekl. Nezasmál sem se ani jednou a vzhledem k tržbám (které opět dokazují jednoduchost dnešních diváků) se velice obávám s čím přijde třetí díl. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní pokračování. Dalo by se dokonce srovnávat s kvalitami jedničky a v určitých okamžicích možná i lepší. Je tu opět spousta skvělých situací a u některých jsem i pořádně vybuchoval smíchy. Kdyby bylo každé pokračování jako toto, vůbec bych se nezlobil. Trojka by proto neuškodila. Jen co mě mrzí byla absence Roba a jeho povedené rodinky. :-) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie detinského humoru z jednotky a samozrejme nie je opomenutý ani trápny sexizmus či fekálnosť, kde sa to len dá. Najväčšie vtípky sú smerované napríklad aj na plešinu predavača, z ktorého výzoru sa smeje Kevin James s tristokilovou nadváhou, že slovenský hlavný hygienik Mikas je proti nemu vyschnutá vetva. Vrcholom filmu má byť vraj párty, mňa ale pobavila viac aj párty v Partičke s Kemkom. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,FRAJEŘI, MOŽNÁ ŽE JSME STARÝ. MOŽNÁ TAKY SMRDÍME. ALE JEDINEJ, KDO TU DOSTANE NAKOPÁNO, BUDETE VY, ROZMAZLENÍ, PROTEKČNÍ, SAMOLIBÝ, NESNESITELNÍ KRETÉNI!…“ /// Jestliže jednička byla postavená na jakým takýmž příběhu a dokázala rozesmát i osobu neftipnou jako su já, tak TADY jde jen vo to, že se parta přátel kolem A.Sandlera rozhodla ze sebe dělat idioty. BOŽE, TO JE VOPRUZ! Nezajímaj mě jejich kecy, nesměju se jejich ,,gagům“, nebaví mě poslouchat jejich prdění, ale uznávám, že Salma je furt kus (soráč vole, sem dříf narozenej…). Prostě další paradní kousek ze Sandlerovi bezedný studnice nápadů, tentokrát na téma: staří vs. mladí nejen v rodině, ale tak nějak všeobecně v tom jejich prdelákově. Kurva, to nemůže bejt takovej film konečně propadák, aby je vyjebali z Hollywoodu? Nemůže. Národ si to přeje. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem největší frajer na škole, páč mám propiskou pokreslený ruce (vobě). 2.) Dokážu si užít pořádnýho ,,krkopšouka“. 3.) Zajímá mě, jak by mohlo vypadat ,,Slunce seno a pár facek“ na americkej způsob. 4.) Thx za titule ,,long2375“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Do obehu sa dostala ďalšia "Sandler cola", plná ostrých bubliniek, vyvolávajúcich u ľudí pobavenie, takže som po nej siahol aj ja. Chutila celkom dobre, ale nedala sa prehliadnuť toľko krát dookola obohraná a ľahkovážna pointa príbehu. Humor sa celý čas držal pri zemi, no prekvapilo ma herecké obsadenie, ktoré zastrešilo veľkú škálu známych hercov a taktiež snímky venované ženám do výstrihu. Dennis Dugan, už pár krát odpálil vysokoctený "homerun na ihrisku komédie", ale tento krát jeho produkovaný humor z prostredia všednej americkej rodiny, pôsobil dosť umelo. Prijal by som viac jednoduchosti, ako to býva v realite a sústredenie sa menší počet situácií, prípadne zameranie sa na jednu rodinu, pretože otvorenie toľkých ľudských pomerov, už nezvládol. No nič, napriek tomu jednorázový tréning senzačného chlapca s talentom na pozíciu rozohrávača a povzbudzujúce "tulenie mláďa" stálo za to. 40% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)
  • Hned v dalším záběru poté, co los pomočí Lennyho (Adam Sandler) včetně trička a vlasů, je postava hned suchá. (Will_X)

Reklama

Reklama