Reklama

Reklama

Reklama

  • Rusko Branded (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Díky globální dohodě, firmy převzaly kontrolu nad lidskými mozky a lidem byla naočkována pasivita, závislost a totální poslušnost. Jediná osoba, která se postavila proti těmto skrytým silám je Misha Galkin (Ed Stoppard). Začíná tak boj o pravdu, která rozhodne o dalších osudech lidské populace. (LIVINGDEAD)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (15)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Svět je v problémech, protože globalizace. Jednoslovná odpověď na všechny problémy spojené s krizemi, s tím, že jsme tlustí jako prasata, protože snídáme, obědváme, večeříme a svačíme ve fast foodech, nemáme pořádně čas na nic, jen na stres, který na nás neustále tlačí díky honbě za mamonem, které říkáme kapitalismus. Je to jako, kdyby nám na zádech seděla příšera, která by nás nutila dál pokračovat, ale zároveň z nás vysávala všechnu energii. Čím víc sníme hamburgerů, tím ta příšera povyroste, čím více iVěcí si koupíme, tím je to monstrum větší, čím víc peněz utratíme, tím víc utratit chceme. Kdo je na vině? Podle mnohých Amerika. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/branded-2012-15.html ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Pááni, to bylo ale skvěle ujetý! Není náhoda, že tenhle film je z Ruska. Slušně to parafrázuje kapitalistickej konzum plnej oveček závislejch na "cool zboží" verzus neznačkovej "komunismus". V happyendu není nikdo víc, nebo míň podle toho, jakou má značku. To je pravděpodobně silná pointa tohohle bijáku. Všechno je netradiční, včetně vyprávěcích pasáží. Některý části jsou sice trochu zdlouhavý, ale do celkovýho konceptu docela dobře zapadaj a to i přes jejich zvláštní zpracování. Moc sympaticky se celým dějem prolíná vztah hlavního "osvícence" se sympatickou Leelee, která hraje jako dobře vyladěný ukuLeelee. Btw. zajímalo by mě, kolik toho scénárista při vymejšlení tohohle příběhu vyšňupal:) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Raklama je zlaaaaaaa, aaaaaaaano? Okolo tejto jednoduchej pointy sa autori snazili vystavat netradicny film. Prvu polovicu sa im to dost dari a film mi miestami pripominal atmosfericke mnohovrstvove filmy Richarda Kellyho. Lenze od sceny ked si hlavny hrdina zamedituje sa film zlomi a ukaze sa, ze sa autori nezmohli na nic komplexnejsie a originalnejsie ako su balonky na hlavach ludi-tupych oviec. Od tej sceny sa film zosype ako domcek z kariet a ostane vo vas len pachut z nevyuziteho potencialu. Ale ja to nakoniec nelutujem, pretoze prva polovica stala za to a ked sa dopredu pripravite, ze sa to postupne zvrhne v bezzubu sracku, tak si prvu polovicu mozno tiez uzijete. 5/10. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Pouze dvě věci tady hodnotím pozitivně.Myšlenku,která pojednává o marketingové válce a Leelee Sobieski na kterou se pěkně dívá a je to taky jeden z důvodů,který Vás DONUTÍ film do dívat do konce.Pak je to strašné a nezachrání to ani konec(fantasy vsuvka),který by měl ve Vás vyvolat lepší ohlas,ale přes délku filmu to bude skoro nemožný úkol.Nepamatuji se,že by mě film tak tvrdě uspal.Je to opravdu jedna velká nuda.Snímek působí jako: ZÁVAŽÍ NA VÍČKA OČÍ!!! ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tohle byl docela zajímavý nápad, TOTÁLNĚ ZAVRAŽDĚNÝ NAPROSTO ZPRASENÝM ZPRACOVÁNÍM! Rádoby artové nesmysly, následně vysvětlované dalšími nesmysly, nuda, při třetím dějovém asi-zvratu jsem už autorům nadával do kreténů. Tohle nemělo co dělat rozmatlané na 106 minutách filmů, tohle měl být kraťas do maximálně dvaceti minut. ~ Netuctový nápad zesraně zpracovaný. Tfuj a zklamání. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama