Reklama

Reklama

Reklama

  • Rusko Branded (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Díky globální dohodě, firmy převzaly kontrolu nad lidskými mozky a lidem byla naočkována pasivita, závislost a totální poslušnost. Jediná osoba, která se postavila proti těmto skrytým silám je Misha Galkin (Ed Stoppard). Začíná tak boj o pravdu, která rozhodne o dalších osudech lidské populace. (LIVINGDEAD)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (15)

n3uro 

všechny recenze uživatele

Myšlenka zajímavá (i když mně to nepřišlo až tak originální...), scénář trochu kostrbatý, provedení otřesné. Samozřejmně film doslovně vypovídá o dnešním marketingu a v podstatě o jednom ze světových problémů, to není tajemstvím snad už nikomu. Jen je škoda že rozpočet nebyl větší nebo scénář nedostal do ruky někdo s většíma zkušenostma. Škoda, mohl to bejt pěkně hustej mindfuck. P.S.: Trailer je sakra lepší a to nejen qr kódům vedoucím na... Kdo chce, ten si to najde :) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Když tvůrci na něčem ujížděj, dopadne to takhle. Myšlenka není nezajímavá, ale film se k ní dopracovává dlouho a těžce, přes různé nedopracované náznaky, a nakonec i přes doslovné animace čehosi, jakýchsi reklamních bludů, což vypadá spíše směšně než jako hrůza a děs, proti čemuž je nutno bojovat a vybojovat zákaz reklamy. Leelee opět ukáže sem tam kozy, ale jinak je to prostě film proti vymývání mozků reklamou, který chce říct, že často nevíte, co je vaše myšlenka, a co vám vnutila reklama, ale dělá to prostě blbě a nekoukatelně. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Keď sa Rusáci nafetujú, zakúruje im to a toto z toho vznikne. Pochopil som o čom im išlo, ale konzistentnosť filmu je úbohá. Zachraňujú to len cecky Sobieskej a aktuálnosť témy. Ale musia sa ešte veľa učiť, aby to bolo pozeratelné a plnohodnotné aj pre európskeho diváka, o americkom ani nehovorím. 1 z 5 ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Nápad super, provedení otřesné. Snad první celá hodina filmu je neskutečně rozplyzlá. Dlouze sledujeme něco co stačilo jen naznačit a koukáme na naprosto s dějem nesouvisející flashbacky. Když konečně přijde na to, o čem celý film je - to jest značky, odbude se to pár barevnýma bublinama a konec. Jako by se někdo snažil tu myšlenku o hypnotizující reklamě vzít a nějak originálně jí prezentovat a představit lidem, kteří jí pořád nevěří, ale neví jak to udělat. Konečné řešení je spíš utopií, ale rozhodně bych neřekl, že špatnou. Takovou vcelku originální a zajímavou. Takže závěrem: kopec nudy, sterilní scénář, neotřelá myšlenka (která si zaslouží šířit mnohem víc) a tedy koukatelná poslední půlhodinka plus skvělý Ed Stoppard v hlavní roli. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

OBSAH: Díky globální dohodě, firmy převzaly kontrolu nad lidskými mozky a naočkovali lidem pasivitu, závislost a totální poslušnost. Jedinou osobou, která se postavila proti těmto skrytým silám je Misha Galkin (Ed Stoppard). Začíná tak boj o pravdu, která rozhodne o dalších osudech lidské populace. HODNOCENÍ: Filmové psychologické drama o tom, jak se z nuly stává reklamní agent. Ten po obětování červené krávy, vidí u lidí balóny, které představují špatnou stravu. Vyloženě agitace proti FAST FOOD žrádlům a proti obezitě. Scifi? Neuvidíte ani sekundu! Pouze Jů a Hele v oblacích. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama