Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 1

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (125)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $45,020,282 Tržby Celosvetovo $197,183,546Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Jednoznačne lepšie než predošlé CGI kentusy, tu to bolo v celku slušne príbehovo zostavené a hlavne pobavilo. /60%/ ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY, KDYBY NÁHODU CHTĚL BÝT NĚKDO PŘEKVAPENÝ Nevěřil jsem tomu, že ten film může být tak špatný... Tak jsem se podíval a opravdu, je to špatné. Nudný děj, nepobaví to a spíš znudí, podruhé bych to fakt nedal. Co se týče děje - Šmoulinka najde mapu nějaké ztracené vesnice, chce ji najít sama, ale jde s ní ono zmíněné trio. Aby se neřeklo a film měl nějaké "napětí", pronásleduje je Gargamel. Vesnici najdou a jsou v ní Amazonky. Jedna šmoulinka vedle druhé. A pak je najde Gargamel, všechny šmouly (Z mužské i ženské vesnice) unese, ale Šmoulinka se obětuje a zachrání je všechny, pak si všichni myslí, že je mrtvá, ale ona to nějkou náhodou přežila a na konci se definuje Šmoulinka a pak se slaví, že žije. KONEC. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Co se týče pohádek, byly devadesátky pro nás šťastné období. Moc mě mrzí, že se dnes už nevysílají takové klenoty jako Rychlá rota, Gumídci apod. Akorát teď běží Kačeří příběhy. Šmoulové patří taky našeho výsostného dětství. My měli dokonce nálepky Šmoulů všude po koupelně. A tito Šmoulové se docela vrací k tradici původních pohádek. Jen s tím rozdílem, že moc skutečných Šmoulů nepoznáme. Hnedle se totiž vydáváme úplně někam jinam. Místo toho však poznáme zcela nové Šmoulí holky. Film je zaměřen vyloženě na dětské diváky, což ale není na škodu. Zaujme i barevností a je to zcela jistě zábava pro celou rodinu. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Dva hrůzostrašné filmy trvalo, než si tvůrci konečně vytáhli hlavu z p*dele a vrátili se z lidského světa zpět ke kořenům. "Zapomenutá vesnice" jsou čistokrevní Šmoulové, tzn. roztomilá pohádka pro děti. (Pokud vám to nestačí, není to chyba Šmoulů, ale vaše.:-)) Prostor sice nedostávají všichni staří známí, ale vybraná skupinka v čele se Šmoulinkou děj na pohodu utáhne a Gargamel s Azraelem (a s tím retardovaným ptákem) coby záporáci zdařile sekundují. Dokonce i ta animace je tak nějak "klasičtější", nesrovnatelná s těmi odpornými hokus pokusy předtím. Hvězda dolů za možná až přehnanou girl power, ale jinak vtipné, svižné a dojemné. Za mě návrat do bezstarostného dětství, který jsem si ultimátně užila. ♥ ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Producent Jordan Kerner chtěl, aby vznikl celý animovaný film o modrých skřítcích už v roce 2004. Chtěl ho natočit ve studiu Paramout Pictures, ale nakonec místo toho v Sony Pictures Animation vznikli Šmoulové 1 a 2. (111.)
  • Na začátku filmu, kdy se Šmoulinka nudí, tak se do okna kouká nějaký šmoula, ale v dalším záběru tam není. (FriggoCZ)

Reklama

Reklama