Reklama

Reklama

Halo 4 - film

(seriál)
  • USA Halo 4: Forward Unto Dawn
Trailer

Kadet Vesmírného velení Spojených národů (UNSC) prožívá krizi svědomí. Má se totiž postavit tváří v tvář mimozemské alianci známé pod názvem Pakt na bitevním poli a v boji za budoucnost lidstva čerpá inspiraci od Master Chiefa. Píše se rok 2525 a lidstvo právě začalo kolonizovat vesmír. Skupina kadetů podstupuje výcvik, jak zakročit proti lidským povstalcům. Jeden člen skupiny – Thomas Lasky – pochybuje o svých schopnostech vojáka i o válce samotné. Zatímco svádí svůj vnitřní boj, zemi napadne neznámá mimozemská rasa. Laskyho a jeho skupinu zachrání před útokem jeden z legendárních supervojáků UNSC známý pod jménem John-117. John musí Laskyho motivovat, aby naplnil svůj potenciál vojáka a vůdce v boji proti nejnebezpečnějšímu nepříteli, jakému kdy lidstvo čelilo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

vikino1 

všechny recenze uživatele

Co by za to AvP 1.2 a Predátoři dali, kdyby měli aspon jednu tak adrenalinovou scénu, jaká byla s neviditelným mimozemštanem u zamčených zbraní. A pak že to nejde. Škoda, že ty dobrý scény jsou jen dvě. Zbytek se tváří hrozně drsně, ale celkově vzato je to o děckách pro děcka (asi je to cílová skupina, my starší zas tolik nehrajeme). Kdyby to byl pilot k seriálu o přeměně nováčka ve válce s monstry, nebo ještě líp o invazi lidí, jenž byla před závěrečnýma titulkama, určitě bych tomu věnoval velkou pozornost. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Páni, i když jde vlastně jen o pětidílný webseriál propagující vydání xboxové videohry Halo 4, vypadá jeho prodloužený HD sestřih lépe, než mnohá sci-fi uváděná v kinech! Pohled na skupinku kadetů ve výcvikovém centru, které je napadeno neznámým nelítostným nepřítelem, sice trápí šablonovitost, přehnaně seriózní militaristický feeling (asi jako kdyby Verhoevenova Hvězdná pěchota byla míněna vážně) a i přes umné maskování omezený rozpočet, ale rozhodně zaujme. Přestože má vesmír Halo k vyprávění bezpochyby mnohem zajímavější příběhy, než byl tento. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik Halo univerza (mám doma všetky knihy), nemám možnosť hodnotiť inak, aj keď neobjektívne, nakoľko je to veľké televízne béčko. Všetko maximálne priemerné aj keď technicky celkom verné, ale nástup Master Chiefa, tak to bola jazda. Terminátor aj s Robocopom sa môžu schovať... Aj z tých pár minút, čo je na scéne je to "kurva" jazda. Čudujem sa, že toto fakt ešte nikto nenatočil "vo veľkom" Hollywoode, keď už natočili kopu 3,14čovín. Ja chcem veľký mega blockbuster, podobne ako Gears of War. Ale HALO skôr, Master Chief by sa mohol stať legendou medzi sci-fi postavami. :) Objektívne cca 60%, Fanúšikovsky 100% P.S. To odkladanie heliem na konci nemalo chybu. Človek neznalý predlohy nevie, o čo sa jedná, človek znalý univerza len zaplesal blahom. "Počkejte, kdo jste?" "Říkejte mi "Master Chief"." Dve vety a urobia tak neskutočne veľa. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Díky skromné stopáži člověku ani nepřijde, že si vůbec něco pustil, protože to uteče jako voda. Především jsem byl nadšený technickým zpracováním tohoto projektu, protože něco takového jsem vážně nečekal. A závěr byl splněný sen, kdy se na základnu navalili emzáci a nakonec i samotný Master Chief. Víc takového Halo prosím. 90% ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Na úvod se přiznám, že jsem nehrál žádnou hru, zato mám načteno pár knih a tohle pro mne bylo žrádlo! Člověk by čekal (jak je u web seriálů zvyklý), laciný vyzuál a další zápory spojené z minimálním rozpočtem, ale tady jsem si něčeho takového téměř vubec nevšiml, naopak mě hned několikrát překvapili nejen kvalitou triků, ale tím, co si vůbec dovolili předvést. Je pravda, že 10 mega jsou peníze, které jdou zúročit. Možná ze mne mluví jen fanda, ale kam se hrabe Mortal Kombat Legacy, kam se hrabe většina současné akční produkce.... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama