Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (48)

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět na výbornou. Nové lokace, nové postavy, jde vidět, že se i do měšce přisypaly nějaké zlaťáky, protože je všeho a všech více. Začalo se řádně intrikařit a politikařit, člověk už neví komu a čemu věřit. Ve větší míře začala být i zajímavá hudba v průběhu děje. Prostě to chytlo více velkoleposti, což ještě vylepšilo již tak výborný seriál. Nemám, co více k tomu říci. Vysoká laťka udržena, ba co více, i trošku zvýšena. Velká spokojenost, alou na další sérii. Howgh! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Třetí série neztratila na skvělosti lautr nic. Ragnar a jeho tým se přijeli kamarádit do Anglie a poté dokonce i do Francie. Díky úžasnému anglickému králi přibylo také nějakých těch intrik a podvodů. Stejně tak přibylo soubojů. Především bych vyzvedl závěrečné obléhání Paříže, které bylo opravdu chuťovkou. Ragnar má vyšší a vyšší cíle a opravdu je nač koukat. Také správně vzrůstá mezináboženské napětí a celé je to prostě super. Už aby tu byla série č. 4! ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět kvalita. Ragnar zde málem umře a skoro by mi to ani nevadilo. Už není takový tahoun (a sympaťák) jako dřív. Ale v poslední kapitole se opět vytáhne. Zajímavé je sledovat záměrně předkládané rozdíly křesťanství a "barbarského" náboženství. Argumenty, co je správnější a co ne a vlastně jde o chytře do děje umístěnou kritiku obojího. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší série, během které jsem si říkal, že by ji nejeden díl dokázal úspěšně zakončit. Ale stejně se tím nejlepším možným vrcholem ukázalo postupné dobývání Paříže. K bitvám, postavám a odsýpajícímu příběhu se postupně probojovalo i politikaření, a atraktivita seriálu se tak i nadále zvětšuje. Jen ta práce s jazyky pořád není úplně dodělaná a uhlazená. (Netflix) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna začala, a pak i pokračovala velmi rozpačitě, takže jsem byl dost zklamán. S šestou epizodou přišla výrazná změna k lepšímu, a ta už vydržela až do konce řady. Nejvýraznějším dílem byl pro mě osmý, který přinesl útok na Paříž a zatím nejlepší akci seriálu. Velmi mě bavila postava Wessexského krále Egberta, některé epizody by byly bez jeho intrik a manipulací poněkud mdlé. ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama