Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (48)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jestliže předchozí řada byla samá řežba a boj o moc, tak ve třetí se trošku na řežbě ubralo, ale začalo se víc souložit a plkat o náboženství. Na jednu stranu tomu rozumím, ona by to byla nuda, sledovat 30 dílů, jak se navzájem všichni snaží vykostit, ale Ragnarova postava mohla být toho teologického "updatu" ušetřena. Bohatě stačilo, jak pěkně prožíval náboženské dilema Athalstan. Tvůrci se ale hold rozhodli jinak a postavu Ragnara zprasili jak mohli. Dokonce jsem si v posledních dílech říkal, že by mi nevadilo, kdyby mu na hlavu padla cihla a vystřídal ho Rolo. To jsem ještě nevěděl, že scénáristi testovali houbičky, které Vikingové žvýkali a připraví velmi podivný konec této řady. Ze zvědavosti budu ve sledování pokračovat, ale jsem trochu rozčarovaný...tento směr se mi moc nelíbí. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší série, během které jsem si říkal, že by ji nejeden díl dokázal úspěšně zakončit. Ale stejně se tím nejlepším možným vrcholem ukázalo postupné dobývání Paříže. K bitvám, postavám a odsýpajícímu příběhu se postupně probojovalo i politikaření, a atraktivita seriálu se tak i nadále zvětšuje. Jen ta práce s jazyky pořád není úplně dodělaná a uhlazená. (Netflix) ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Realita je nuda, budiž fantazie! Budiž personalizovaný Ódin, budiž totálně zvrácení panovníci, budiž lstvivé intriky, budiž mise, které se sice nikdy neodehrály, ale dostaly tak úžasný televizní vizuál, že se u nich mění charakter dechu. Baví mě ta filmařská poctivost. Jasně, prachy, ale hlavně práce. Mraky, mraky práce. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Falešná vstřícnost a nevyzpytatelnost wessexského krále Egberta skvěle vyvažovala telenovelové milostné pletky (především ženského) osazenstva Kattegatu. Vrchol série však jednoznačně přišel s doslova dechberoucími (i měřítkem) bojovými epizodami dobývání Paříže. Tam jsem skoro nedýchal. O výraznějším příklonu k mysticismu (věštby, vize, bohové) a otázkám náboženství obecně nějak nevím, co si myslet. 90% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ragnar mě docela zklamal, že poslední dobou o ničem moc nerozhodoval a držel se v ústraní, když někdo k vikingům mluvil. Snad v další řadě si spraví renomé. Jinak kvalitativně už tady bylo znát, že to jde mírně dolů a celkem se bojím dalších řad, na které jsem moc chvály nezaslechl. Zatím jsem ale napjatý na další díly...90% ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama