Reklama

Reklama

Epizody(13)

Recenze (18)

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem zvědavý na to, jakým směrem se po řeznickém zakončení, bude třetí série vyvíjet. K mému zklamání se stalo to, co bych čekal v romantických seriálech a všechny postavy se vyrojily zázrakem na scénu. První polovina se nese v duchu již okoukaného filozofování, utahaných dialogů a příliš zábavy a smyslu nenabízejí. Od půlky zcela jasně vyplynulo, že tvůrci navazují na filmy Hannibal a Červený drak, ale bohužel je příliš neobohatili a jednalo se o čistou kopírku. Kdyby tyto epizody byly použity pro tvorbu starších kousků, možná by je předčily, ale takto to ve mě vyvolalo smíšené pocity. Určitě musím říci, že polovina s Červeným drakem patřila k tomu lepšímu z celého seriálu, ale celkový dojem ze série byl o stupínek horší.......6/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je zase o něčem trochu jiném, ve stylu Harrise je to hlavně vyleštěná smetánka. Nádherné ženské postavy hrané Gillian Anderson a Ginou Torres. Case of the week zmizel a zřejmě to je hlavní důvod, pro ukončení seriálu na jeho mateřské stanici. Nicméně v druhé polovině přichází na řadu Red Dragon a mnohé se ještě může změnit. Ano, přichází Rutina Wesley jakožto poslední herecká pomoc. Drama vrcholí a bromance mezi Hannibalem a Willem jest dokonána. Bylo to sladké, ale bylo toho dost. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Iné dabingové znenie Jacka a Hannibala zaskočilo. No tretia séria nám začala celkom vydarene. A celé to zavŕšilo famóznym záverom. Aj keď treba uznať, medzi tretiou sériou som stihol dokončiť 2 inšie seriály. A Hannibal ostal rozbehnutý a nedokončený, nie zeby to bol zly seriál. To netvrdím ale na prvú sériu sa ani tretia nevytiahla. A to je škoda. Stále je to ale poriadne psycho a svojich divákov to určite má. Tak ako aj filmy Hannibal a mlčanie jahniat to na plnú deľbu bodov nebude. Posledná séria hodnotená presne ako druhá. Aj keď bola o niečo lepšia. Seriál ale treba pochváliť, hlavne vďaka skvelemu dabingu ktory by človek na netflix platforme nečakal ani vo sne. 3* ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě celkem uspokojivé zakončení, i když kvalit druhé série to nedosahuje. První část ve Florencii sice působila dost nekonzistentně a trvalo jí, než se rozjela, vizuální magie byla zase ale vyhnána do nových extrémů, a konec na Masonově farmě jsem si moc užil. Postava Chiyo ale působí fakt nepropracovaně, a víceméně jen slouží jako Deus ex Machina. K druhé půlce s Červeným Drakem už víceméně nemám výhrady, i úplný závěr celkem potěšil. 8/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Kanibalizmus by to bol, ak by sme si boli rovní.“ Najlepšia séria. Dala by sa rozdeliť na dve polovice: v prvej tvorcovia dokončujú príbeh Masona Vergera a následný Lecterov útek do Talianska (áno, istým spôsobom je to nové spracovanie bravúrneho románu Hannibal) a v druhej adaptujú Červeného draka. Krvavé nápady nepoznajú hranice; hravo konkurujú najúchylnejším výjavom z American Horror Story (dieťa hnijúce v prasnici). A miestami ho dokonca bez problémov prekonávajú. Vizuálna stránka je miestami už až vyložene "umelecká". Trio Lecter, Crawford a Will je super. Nováčik Richard Armitage je ako Drak lepší, než Tom Noonan a Ralph Fiennes z filmov. Mínusom tretej série sú zbytočné a nesympatické ženské postavy, príliš detailne adaptovaný Červený drak (takže vás nič neprekvapí) a nudný nový Pazzi (Fortunato Cerlino nesiaha Giancarlovi Gianninimu zo Scottovho filmu ani po fúzy). Záver tretej série je každopádne ukončený uspokojujúco a sequel v podstate nie je nutný (ale je to obrovská škoda s takto stúpajúcou kvalitou). ()

Galerie (332)

Zajímavosti (2)

  • Po většinu úvodního setkání s Hannibalem (Mads Mikkelsen) drží Will (Hugh Dancy) složku o "Zoubkové víle" vzhůru nohama. V jednom ze záběrů je ale vidět otevřená nahoře. (MsUtahraptor)
  • Natáčení série začalo 20. října 2014 v kanadském Torontu. (Varan)

Reklama

Reklama