Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

zipoo 

všechny recenze uživatele

"Ta děvka porodila, když jsem jí vojížděl. Takže jsem měl vlastně trojku." -- Tohle je šílenej nářez. Prostě se chechtáš od začátku do konce. Seriál jsem objevil až v roce 2018 a jedině dobře. Je to taková jiskřička v dnešním korektním světě. Buzny, potraty, tlusťoši, negři, nejhlubší kanálové dno a další edukativní témata vám dají pocit, že je tenhle svět zase jednou v pořádku! Jsem dojat. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

A ja som si vždy myslel, že tvrdší humor než má South Park už asi neuvidím. Tvorcovia Brickleberry si vytierajú riť s politickou korektnosťou takým spôsobom, že je to občas až "over the top". Seriál si v 36 dieloch stíha kopnúť do amerických rasových či etnických menšín, LGBT komunít alebo tradičného amerického štýlu života. Aby toho nebolo málo, tak sa tu pravidelne objavujú fekálne vtipy. Celý seriál podľa mňa došperkoval prekvapivo veľmi dobrý český dabing, ktorý mnohé vtipy ešte znásobuje a je vidno že dabéri sa do svojich postáv dokonalo opreli. P.S.: moja najobľúbenejšia postavička je hláškujúci "méďa" Malloy. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvá séria sa kvalitatívne pohybovala medzi 3-4*. Druhá 4-5*. Respektíve od 5. dielu už len plný počet. No a tretia sa ďalšou 5* paľbou prestrieľala až do finále. Nekorektné, rasistické, sexistické, fekálne a k*revsky zábavné. Neobľúbite si žiadnu postavu, budete si však užívať ten vír udalostí, v ktorom mľaskajú vagíny, pleskajú gule, krvácajú všetky možné otvory a nevymáchané huby chrlia urážlivé hlášky. Balzam pre moju úchylnú dušu. ()

Predator77 

všechny recenze uživatele

1 Série: 60 procent, 2 Série: 65 procent, 3 Série: 60 procent, Tenhle animovaný seriál který rozhodně není pro děti je neskutečná šílenost která dokáže zabavit svým nekompromisním humorem a brutalitou ale pokud od něho chcete víc než jen nenáročnou zábavu tak budete muset jít o dům dál protože tenhle snímek si od začátku na nic nehraje a tím pádem se nebere vůbec vážně a na poli seriálové tvorby se divím že to ještě nezakázali protože to co se v tomhle seriálu děje jen tak nikde jinde neuvidíte !!! ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Steve na mýtině pronese narážku na film Bambi (1942). (Duoscop)
  • Ve scéně, kdy medvěd Malloy doufá, že v krabici s překvapením se nachází hlava Gwyneth Paltrow, odkazuje tím na film Sedm (1995). (orkadimenza)
  • V jedné scéně rozpustí žaludeční štávy Bobbymu nohu. V dalším záběru už má ale nohu v pořádku. (Duoscop)

Reklama

Reklama