Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejlepší jsou na filmu ale trikové sekvence, které opět poukazují na to, že tady šlo o trochu víc než jen obyčejný průměr. Přeměna vesmírného lovce na ženu mi doslova vyrazila dech. Velmi povedené a zároveň vtipné. Pokud se vám líbil snímek „Critters“, ale i „Gremlins“, bude se vám líbit i tohle. Není to náročné, ten příběh není nijako objevný, ale jako béčko to funguje dobře. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Zase ten pro mne nesympatický Scott Grimes. I když tady už trochu starší a netváří se jak debil, jako v předešlém filmu, přece jen jeho mizerné herectví tu je. Jinak jde o přímé pokračování prvního filmu, trochu navazující, ovšem už bez něčeho nového. Nějak moc mne to už nezaujalo. To co tu bylo, bylo také v prvním filmu. A tady neplatí opakování matka moudrosti. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O něco větší zábava než jednička, který chyběl větší spád. Tady se jde po pár minutách rovnou na věc - nějakýho pomalejšího rozjezdu, jak tu spoustu lidí píše, jsem si nevšim. Critterů je ve dvojce víc, jsou líp vidět a jsou mnohem zábavnější, protože tu dělaj různý kraviny (mega koule z Critterů jednoznačně vede). Vždycky když se Critters koulej, pak se zastavěj a vyvalej na kameru svuj lehce retardovanej výraz v xichtě s ještě víc retardovanym smíchem, tak jdu do kolen :D Je to prostě pořádně ujetá blbost v dobrym slova smyslu:) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které překonalo jedničku, alespoň co se v zábavnosti týče. Režie se tentokrát zhostil Mick Garris, jenž na sebe později upozornil Příběhy ze záhrobí či Sleepwalkers. Dnes už ostřílený David T. Twohy narval do scénáře spoustu černého humoru, narážek a odkazů, že se u filmu nedá nudit. Na scénu se tak dostane magazín Playboy nebo papírový poutač Freddyho Kruegera. Největší salvy smíchu ale vyvolávají samotní critteři, kteří jsou lidmi zabíjení roztodivnými způsoby (polknutím dělobuchu, kapalným dusíkem). Opravdu výborným finálem je koule ze stovek ježků valící se nočním městem a zanechávající za sebou ohlodané kosti jeho obyvatel. Samozřejmě opět nechybí duo vesmírných kovbojů Uga a Lee, a potěší větší prostor pro rozvíjení Charlieho charakteru. Hororová stránka sice ustupuje, ale prdel je to ohromná. ()

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Dvojka má oproti jednotke v mnohom navrch - lepší scenár, lepšia hudba, viac Critters (áno áno:-) a k tomu viac blbín s nimi (skalpovaný/uvarený/zelektrizovaný/omráčený...critter). Škoda trápnych dialógov a zbytočných premieňacích scén, ktorým sa ktovie prečo venuje taká pozornosť. Inak to celé pekne odsýpa a ani sa nenadejete a je koniec a vy si hovoríte I want more... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)
  • Vajcia, z ktorých sa vyliahli príšerky, boli vyrobené z plodov tropickej rastliny Anona šupinatá, tzv. cukrových jabĺk. (beso74)

Reklama

Reklama