Reklama

Reklama

Divergence

  • USA Divergent (více)
Trailer 2

Ve světě budoucnosti jsou lidé rozděleni na pět frakcí podle svých dobrých vlastností. Každá vyznává jiné hodnoty, společně ale vytvářejí harmonický celek. Jenže hlavní hrdinka Tris do žádné škatulky nezapadá a test ukáže, že je divergentní - nebo-li má předpoklady a talent pro více frakcí. Systém okamžitě ukáže svou odvrácenou tvář a z Tris se stává lovná zvěř. Kdo se liší, znamená hrozbu. Hrozbu je třeba zlikvidovat. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

no zbohom. uz tu mame xy klonov twilight, domov hrozy a hunger games. ludia, zdimaju z vas len prachsprosto prachy! po tomto filme pride dalsia zranitelna uplackana hrdinka, ktora si znova (ano ziska ho) ziska srdce toho najkrajsieho. zachvilu budu kina len pre vekove kategorie 12-15. du blejt

pancakes

pancakes (hodnocení, recenze)

teším sa! ..najviac mi vadí, že Tris mala byť nízka. v knihe to dosť často opakujú. a herec čo hrá Tobiasa mi príde starý :D

Uživatel pancakes smazal svůj příspěvek.

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Kameru dělá němec Alwin H. Küchler - Sunshine, Hanna, ...

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Včera natáčeli jak nějaká holka padá ze 13 patrový budovy. Docela hustej kousek pro kaskadérku.

Uživatel 0anett0 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Divergent smazal svůj příspěvek.

1jojo5

1jojo5 (hodnocení, recenze)

Nějak si nedokážu představit ani jednoho z těchto herců v roli Tobiase (čtyřky), ani Tris se mi nelíbí, ale tak snad se to všem tvůrcům podaří nahodit aspoň do přibližně tak dobré atmosféry jaká je v knížce... Těším se :)

Mockingjay

Mockingjay (hodnocení, recenze)

Tak, teraz dosť fičia podobné "urban srandy", tak aspoň dvojtretinový úspech z TS by si tento film mohol zobrať. Knihy majú nápad, zaujímavý námet a vtip, tak sa hádam uchytia aj vo filmovej podobe. A nečudovala by som sa, keby sa ťažilo havne z dvojky Tris a Štyri, keďže ja osobne si myslím, že tam nie je veľa zaujímavých postáv, ktoré by mohli nejako rozvíjať. Nikdy som si celkom nedokázala predstaviť, ako by asi Štyri vyzeral. Z týchto pánov Bracey, snáď.  

Uživatel Mockingjay smazal svůj příspěvek.

Fevas

Fevas (hodnocení, recenze)

HeyItsMida

Tak změnám se určitě nevyhneme, musíme brát na vědomí, že kniha má 300 stran, zatímco scénář jenom 100, ale pokud to změní přijatelně, budu spokojená. Bohužel to nevypadá moc dobře s propagandou, TS fanoušci totiž prohlašují, že další Twilight bude právě Divergence a producenti jen těžko ustoupí tak velkému davu fanynek

HeyItsMida

HeyItsMida (hodnocení, recenze)

Doufám, že to natočí dobře a aspoň trochu podle knížky. Nechci, aby nějak měnili děj, protože tu knížk fakt miluju. A ohledně Shailene doufám, že si obarví vlasy a že i ostatní herci budou vypadat podobně, jako je to v popisu v knížce.

na příspěvěk reagoval Fevas

Fevas

Fevas (hodnocení, recenze)

Jo, taky kvůli tomu fanoušci dělali dost povyk, ale Veronica už vyjádřila svou plnou podporu Shailene, takže jestli autorka souhlasí, tak věřím, že to nějak zvládne :) co se týká vlasů, počítá se s tím, že si je obarví, ale o čočkách nebo něčem takovým zatím nepadlo ani slovo. Jen mám trochu obavy, co se týká fyzické kondice, protože už teď vypadá, že by nějaké ty chmaty zvládla a herci určitě projdou nějakým tréninkem, tak aby nevypadala ještě víc "kick-ass"

Mockingjay

Mockingjay (hodnocení, recenze)

Nie, že by na tom nejako extra záležalo, ale nemala by byť Tris krpaňa s blond vlasmi? Nie naopak, ako je to v tomto prípade...

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Sherlockova sestra míří do kin

Sherlockova sestra míří do kin

11.01.2018

Vlna young-adult sérií nám po Stmívání, Hunger Games a Divergenci trochu utichla (už nás čeká jen třetí Labyrint), ale nebojte se – další filmy jsou za dveřmi! Elizabeth Banks chystá Rudou královnu,… (více)

Nalaďte si novou fantasy

Nalaďte si novou fantasy

14.06.2015

Twilight sága je za námi a Hunger Games a Divergence také brzy dospějí ke svým filmovým koncům. Hollywood tak hledá nové dívčí látky, které by mohly lámat kasovní rekordy, a momentálně se zajímá o… (více)

Reklama

Reklama