Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Přichází dvacátá léta, byznys vzkvétá a zločinecký boss Tommy Shelby rozšiřuje svoje podnikání – a míří na nebezpečné území. (Netflix)

Recenze (75)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série dokonale kráčí ve šlépějích první série a do toho nám přináší bonus v podobě nových postav (především Tom Hardy sem zapadá jako prdel na hrnec) a zaujmou tady především vztahy mezi postavami (Tommy a někdo další) a samotný příběh. Každá epizoda je jinak dost napínavá a nikdo nemůže tušit, kdy přijde další zvrat. Poslední epizoda naprostá dokonalost! 2. série - 100% ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(kapku lepší série než předešlá... ale nevím proč:) Hned samím začátek série mi došlo, že tohle bude naprostá pecka (i přesto, že je začátek nějak nezvykle akční, moc věcí tam vybuchuje, atd.). Mírné vybočení z jinak nastaveného pomalejšího tempa (co mi ale naprosto vyhovuje) nijak neubírá, naopak velice přidává. Však pokus o jeho obnovení v prapodivném čtvrtém díle naopak moc nefunguje (ty nepochopitelný zpomalený záběry a prostřihy jak z nějakých krvavích orgíí, co to jako mělo bejt?). A závěrečná epizoda je prostě pecka, i kdyby tam nemuselo být tolikrát, že něco dopadlo dobře, a členům gangu by se mohlo stát více věcí.   A docela mě překvapilo, že má Tomy najednou zhruba tři holky (z toho jednu podivného hybrida Hermiony z Harryho pottera a ještěrky)  perfektní série! 95,3/100 ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozně dlouho mi trvalo se dokopat k tomu, abych se k Peaky Blinderům vrátil, sednul jim opět na lep a dokončil je. První polovina druhé série mě při mém sledování na jaře vůbec nezaujala, jediným pozitivem byl příchod Toma Hardyho, jehož zdejší roli ovšem považuju za vůbec nejslabší v jeho jinak perfektním filmovém repertoáru. A fakt, že tady hraje proradného "záporáka", na tom téměř podíl nemá. Konec sezóny je ale už zpátky v suprových kolejích té první a s rozkoukanou třetí můžu konstatovat, že teď už mi to bude trvat maximálně měsíc, ne celý rok, než zhlédnu další sérku. [viděno na Netflixu] ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You once said to me, that men like us can never be loved. But she loves me. She told me. She loves me. And all you got was a bullet and a fucking wolf-head cane." Na první řadu to nemá, ale pořád se jedná o poctivé drama, kde o intriky a zvraty není nouze. Poslední dvě epizody kralují. 90% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to pro mě uvěřitelný asi jako Arabela. Všichni jsou vostrý jako břitva a nakonec vždycky stejně ve všem uspěje a zvítezí Thomas Shelby. Aby to nezkusil, jde to jako po másle. Dobýt Londýn, podmanit si nejkrásnější a nejbohatší ženy- nemusí na to ani vynaložit zvláštní úsilí, jde mu to úplně samo- v tomhle předvídatelném seriálu plném černobílých postav. Slabota, která má 93 (!) procent. Pro mě nepochopitelná věc. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Když sedí Arthur (Paul Anderson) ve 47. minutě u krbu, tak v některých záběrech drží sklenici v ruce a v jiných ne. (Duoscop)
  • V čase 45:52 natáhne Polly Gray (Helen McCrory) kohoutek své zbraně, ale v čase 46:27 má kohoutek opět nenatažený. (dc125)

Reklama

Reklama