Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Přichází dvacátá léta, byznys vzkvétá a zločinecký boss Tommy Shelby rozšiřuje svoje podnikání – a míří na nebezpečné území. (Netflix)

Recenze (75)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozně dlouho mi trvalo se dokopat k tomu, abych se k Peaky Blinderům vrátil, sednul jim opět na lep a dokončil je. První polovina druhé série mě při mém sledování na jaře vůbec nezaujala, jediným pozitivem byl příchod Toma Hardyho, jehož zdejší roli ovšem považuju za vůbec nejslabší v jeho jinak perfektním filmovém repertoáru. A fakt, že tady hraje proradného "záporáka", na tom téměř podíl nemá. Konec sezóny je ale už zpátky v suprových kolejích té první a s rozkoukanou třetí můžu konstatovat, že teď už mi to bude trvat maximálně měsíc, ne celý rok, než zhlédnu další sérku. [viděno na Netflixu] ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna za mnou a no....  opäť som to pozrel strašne rýchlo. Síce pri románikoch som niekedy až zatváral oči lebo ako sorry zasa spoiler - robenie starých ľudí nie je pre mňa. Ale tak celkovo sériu hodnotím predsa len nadpriemerne, aj síce kvôli pár "preklepom" alebo "chýb" to tolerujem. Prečo? No príbeh je super, postavy a ich charaktery sa pekne vypestovali od prvej série, len máme tu aj suchšie miesta. Tak ale dovolím si tvrdiť že pozerám fakt špičkový seriál aj napriek tým "maličkostiam". A dúfam že ma tretia séria nesklame tak ako ma nesklamali tie ostatné. ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You once said to me, that men like us can never be loved. But she loves me. She told me. She loves me. And all you got was a bullet and a fucking wolf-head cane." Na první řadu to nemá, ale pořád se jedná o poctivé drama, kde o intriky a zvraty není nouze. Poslední dvě epizody kralují. 90% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé sezóny se průměrná známka mých hodnocení vyšplhala na čtyři kousky, ale musel jsem hodně přivírat oči, protože proti té předchozí byla druhá řada citelně slabší. Jednotlivé epizody obsahovaly vždy jednu nebo dvě opravdu kvalitní scény, ale pak většinou ztratily tempo. Měl jsem taky dojem, že tvůrci nepřišli s ničím novým, dělo se vlastně opět totéž, co v první sérii, jen s jinými protivníky. Potěšila až závěrečná epizoda a fantastický Alfie Solomons v podání Toma Hardyho. 4*- ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně témat, z nichž ambiciózní plán expanze Peaky Blinders do Londýna nejvíc kolidoval s pomstou / atentátem záštiplného inspektora Campbella (Sam Neill – dostal, co zasloužil, neřád), na pouhých šest epizod zapříčinilo, jako by druhá sezóna skončila dřív, než pořádně začala. Ovšem tvrdý respekt (a styl) si vykutálená rodinka Shelbyovic držela pevně a nesmlouvavě. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ke konci epizody hraje skladba „All My Tears“ od Ane Brun. (Doomcourier)
  • V čase 45:52 natáhne Polly Gray (Helen McCrory) kohoutek své zbraně, ale v čase 46:27 má kohoutek opět nenatažený. (dc125)
  • Když sedí Arthur (Paul Anderson) ve 47. minutě u krbu, tak v některých záběrech drží sklenici v ruce a v jiných ne. (Duoscop)

Reklama

Reklama