Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Hoak

Hoak (hodnocení, recenze)

Přirovnání k Tarantinovi mi docela sedí...v posledních letech si jsou ty lepší i ty horší komedie jen víc a míň podobný...málokdy jedou podle už nezaběhnutejch koncepcí, ale MacFarlane se ve svým žánru absolutně vymyká...taky byl od toho všeho dostatečně dobře odříznutej Family Guyem, apod. kde je styl a časování vtipů přeci jen jiný, takže ONO TO OPRAVDU JE NĚCO NOVÝHO... u 90 % filmů by po shlédnutí takovýho traileru následovalo už jen zklamání, že nic víc, než co bylo v tom traileru k vidění, už v tom filmu vlastně není, ale tohle vypadá spíš na těch zbylejch 10 %, který se nám tak příjemně zařezají hluboko do hrdel, peněženek i sedadel kinosálů... Obsazení VÝBORNÝ!!!

Uživatel Hoak smazal svůj příspěvek.

Perverz

Perverz (hodnocení, recenze)

Obsazení je výborné. Potěšil Ribisi a Charlize Theron. Už se zase mám na co těšit, mimo jiné snímky.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

A trailer tiež nie je najhorší. Charlize mi pripomína Sharon v Rýchlejší ako smrť. Seth si fakt koleduje o dobrú komédiu.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Vau. To je obsadenie. Charlize, Family Guy, LIam, Neil Patrick Harris a skutočný Indián. Tak toto som zvedavý.

Zbranicus

Zbranicus (hodnocení, recenze)

Už se strašně moc těším, vypadá to jako pořádně ulítlá komedie a jsem hrdej tvůrce českého názvu tohoto filmu. Takže tenhle film nesmím propásnout, asi koupím lístek každýmu koho znám. Kolikrát za život se vám stane, že pojmenujete film? :D

na příspěvěk reagoval Gooffy

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Trailer na tento film je doslova boží! Právě jsem se začal opravdu hodně těšit! :-D

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

ak bude cely film aspon z polovice tak dobry ako trailer tak to bude komedia roka :)

Exos

Exos (hodnocení, recenze)

Střelená Charlize, Seth a pošahaná Sarah, už se nemůžu dočkat!

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Charlize Theron, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Giovanni Ribisi, Liam Neeson? Tak to je podľa mňa úplne dokonalé obsadenie...Teším sa hodne!

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama