Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Videa (42)

Trailer 2

Recenze (819)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Neměl by jsi řídit koně, když jsi takhle opilý ! '' ----- Poslední dobou je o pořádné komedie nouze. Tahle sice nepatří k těm novějším, přesto zase není tak stará abych od doby jejího vzniku viděl přehršel komediálních snímků u kterých bych se celou dobu minimálně spokojeně tlemil. MacFarlanemu se to skvěle podařilo. U tohohle filmu zapomeňte na všechno co jste doposud o Divokém západu slyšeli nebo četli. Tady uvidíte jeho pravou tvář v celé své jednoduché pravdě a tou je skutečnost, že tam můžete kdykoliv a kdekoliv zhynout jakoukoliv smrtí. A umírá se i na poutích! Všichni herci mi moc sedli a samozřejmě největší radost jsem měl z bohyně Charlize. Ačkoliv jí bídák čas sem tam nadělil už nějakou tu vrásku, přesto je to pořád ta kočka z Listopadové romance nebo Pravidel moštárny. Od těch časů je to moje nejmilejší a nejkrásnější herečka. Proto mně její účast na téhle hodně netradiční záležitosti dost potěšila. Co bych za to dal kdyby se mnou v prérii týden cvičila střelbu ! :-). Je fajn vidět , že i Amanda Seyfried si umí ze sebe dělat srandu a to samé platí o Neesonovi ! Trochu mrzí ta nevyváženost velmi vtipných a inteligentních dialogů a ta fekální stránka. Ještě bych uznal to duelové použití stetsonů, ale ty penisy ovcí... No.. I tak si celkové hodnocení nenechám tímto zkazit a já osobně dávám za 5 kvítků kopretin. Kam, to jistě víte! :-) * * * * * ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Rozporuplná blbina, ktorá by bola fajným 6-dielnych sitcomom. Skvelé cameá (Marveláci s ich našróbovanými cameami Stana Leeho sa môžu učiť), topkový casting a zopár cool vtipov zasadených do odvážne strihnutého antiwesternového sveta, aký sme tu ešte nemali. Na druhú stranu zopár extrémne silených až trapných vtipov, a režijne tak zvládnutých scénok, že by sa hodili skôr do bonusu s nevydarenými zábermi. Akoby mal MacFarlane málo času a ani nerobil opakovačky. Akoby to splácal za týždeň. Tretiu hviezdičku, zvažovanú niekoľko dní, dávam za dobrú náladu filmu. A za Neila Patricka Harrisa, ktorý je z celého filmu najvtipnejší. Samotný MacFarlane ako ťahúň zlyháva. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak zbytek účastníků čsfd-projekce, ale já se docela bavila. Trocha fekálního méďovského humoru se samozřejmě našla, ale oproti úctyhodné náloži zdařilých vtípků (které si berou na paškál jak nástrahy každodenního života ve 2. polovině 19. století, tak národnostní menšiny, tak některé současné osobnosti, a které obsahují několik opravdu živých (!!!) odkazů na jiné populární filmy odehrávající se na Divokém západě) se jedná vážně o minimum. Trailer sliboval "nejzábavnější a nejdrsnější komedii roku" a já minimálně s tou "nejdrsnější" souhlasím. Navíc, jak trefně poznamenal POMO, k současnému horkému počasí se "A Million Ways to Die in the West" hodí jako prdka na... klobouk.;-) 3,5*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Divoký západ byl místem, kde žádná dívka nechtěla zůstat patnáctiletou starou pannou, existovaly tři písničky, nikdo se nedokázal zasmát na fotce a na pouti se umíralo. To jsem při mladickém pročítání mayovek netušil. Díky za rozšíření obzorů a zejména díky za vynikající humor, který sice patrně několikrát překročil hranici dobrého vkusu, ale ten já nemám, takže se jedná spíše o nekvalifikovaný odhad. Musím se přiznat, že mě nejvíc bavil křesťanský vztah panice s prostitutkou a tomu něžnému vytírání cizího semene z vlasů své vyvolené se opravdu nedá říkat jinak než LÁSKA. Dle statistického průzkumu je ideálním divákem pro tento snímek zamilovaný fanda výkalů s proklatě pomalým koltem, ale to je spíše jen odhad, protože lidé těchto vlastností hrozně lžou při vyplňování dotazníků. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Takhle do Divokého Západu ještě nikdo nešil. MacFarlane brutálně reviduje westernovou romantiku a říká nám, co sami dobře tušíme při sledování westernů - že v té době bysme žít opravdu nechtěli. Slušných fórů je dost a rozhodně nebyly všechny vystříleny v trajlerech, herci jsou taky fajn a k tomu dvě camea roku. Osobně se mi to líbilo víc než trochu přeceňovaný TED. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Albert a Anna tancujú takzvaný "Barn Dance", vidíme záber na Edwarda (Giovanni Ribisi), ktorý predvádza zvláštnu choreografiu. Ide o odkaz na film Ted (2012), kde Giovanni Ribisi takto tancoval pred TV po tom, ako uniesol Teda. Neskôr túto "choreografiu" zopakoval aj vo filme Ted 2 (2015), kde sa ňou prezradil, keď bol prezlečený za Ninja korytnačku. (manwhosold1)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama