Reklama

Reklama

Kingsman: Tajná služba

  • Velká Británie Kingsman: The Secret Service (více)
Trailer 1

Tajní agenti organizace Kingsman nepotřebují mít na konci svých jmen žádné nuly. Tato špionážní služba je oproti jiným britským službám rozhodně nevládní a pochopitelně supertajná. Počet jejích agentů je pevně daný a za každého, který odešel (většinou nedobrovolně a bolestně), nastoupí pečlivě vycvičený a otestovaný nováček, kterého doporučí některý z agentů ve službě. Právě díky tomu se do výběrového systému dostávají hlavně synové významných rodin. Výjimkou z pravidla se stane až Gary „Eggsy" Price (Taron Egerton), který je obyčejným klukem vybaveným vysokým IQ, nedokončeným výcvikem u mariňáků a oceněný krajskou cenou za gymnastiku. Nyní ale tráví většinu času na ulici, je nezaměstnaný a má nakročeno do kriminálu. V pravou chvíli mu nabídne novou životní šanci jeden z agentů Kingsman – superšpión Harry Hart (Colin Firth), který nejen vypadá, ale také se chová jako pravý anglický gentleman. Aspoň většinou. Někdy to prostě nelze. A protože se jedná nejen o vtipný, ale i napínavý film, potřebujeme pořádného hlavního padoucha. Je jím Richmond Valentine (Samuel L. Jackson), miliardář a bojovník za ekologii zbavený iluzí. Nesnáší pohled na krev a chystá se odrovnat opravdu velké množství obyvatel naší planety. Díky tomu ji chce zachránit a obětavě při tom nehledí na ztrátu žádného cizího života. Pomáhat mu s tím bude Gazelle (Sofia Boutella), inteligentní krasavice s amputovanýma nohama, místo kterých má smrtící běžecké čepele. Podaří se Harrymu a Eggsymu včas odhalit pravdu o Valentinově důmyslném ďábelském plánu a zastavit ho? (Cinemart)

(více)

Diskuze

BadAs

BadAs (hodnocení, recenze)

kurevský nářez jako kick ass erkový formát tohle čekejme !! zas nikdo nebude vedet do ceho jde !rotože trailer u mathewa vaughna o filmu fakt vubec nic nerekne .-DDD má všechny trumfy v rukavu a vysype nam je do ksichtu až v kině 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Darth Maul

Darth Maul (hodnocení, recenze)

Tomu naozaj nerozumiem... Celosvetová premiéra: 17. októbra 2014... U nás 5. marca 2015! To musí byť len nejaký vtip, pravda? Dúfam, že to ešte prehodnotia...

na příspěvěk reagoval DaViD´82

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Madsbender

To je podľa komixu? Ani som nevedel. Osobne Vaughna považujem za jedného z top 5 režisériov súčastnosti. Nikdy nesklame. Aj z tuctového námetu dokáže vysekať úplnú bombu. Trailer sľubuje štýlovú, akčnú a vtipnú jazdu. Proste kotol zábavy. A Matressovi sa podľa mňa skôr nepáči, že sa to odohráva na zemi a nie vo vesmíre a o 200 rokov neskôr.

na příspěvěk reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

martess

Videl som ho tri krát a ty by si si mal uvedomiť, kamarát, že sleduješ trailer na komiksovku, v ktorej s najväčšou pravdepodobnosťou o nič také ako záchranu sveta ani nepôjde. A ani tú "najhoršiu bandu na svete" tam nevidím, neviem, skade si to zobral, ale až natoľko parodický ten trailer nebol. K zbytku sa ani nebudem vyjadrovať s výnimkou štyroch slov: elementárny zmysel pre humor. 

Ak chceš realizmus, načo sem lezieš? Komiks o tom nikdy nebol, a film rovnako pôvodne vznikol na báze odpútania sa od všednej reality a zábavy publika. Fikčné svety, sci-fi, fantasy, filmová mágia a predstavivosť.

na příspěvěk reagoval ywo666

martess

martess (hodnocení, recenze)

Madsbender

Pozri si ten trailer ešte raz kamarát ak nemáš poruchu pozornosti tak postrehneš že ak si najmeš na ochranu krala decko ktoré neberie zbrane vážne a jednu si zoberie ako by to bol bombón tak nemôžeš byť v poriadku leda tak vo filme...

na příspěvěk reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Ale, máme tu zasa raz jedného ohrdnutého génia a veštca v jednom. Poslednou dobou sa tí mudrlanti s kryštáľovou guľou a výkrikmi do tmy nejako množia. Asi dajaký troll syndróm či čo :-)

na příspěvěk reagoval martess

martess

martess (hodnocení, recenze)

Opäť najhoršia banda na svete spraví tú najťažšiu prácu na svete na 1* nenavidím takéto filmy 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ďalší Vaughn? Tak to snáď ani nemôže dopadnúť zle. Vyzerá to na nápaditú akcie, výborné herecké obsadenie s prímesou ostrovného humoru. Čakám extrémne zábavnú jazdu. Matthew už v Kick Ass ukázal, že film s teenegerami nemusí byť otravný. A aj keď mladý vyzerá na päť, teším viac ako málo.

FFilipCZ

FFilipCZ (hodnocení, recenze)

Premiéra den po mých narozeninách - super, už vím co si nadělím za dárek :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

já ne , já sem spíš na knižního Agenta Pendergasta , no jinak dobře Vaughnovi věřím , třem jeho filmům sem dal pět hvězdiček , takže do kina půjdu 

na příspěvěk reagoval Madsbender

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

jo, tenhle film je podle předlohy Marka Millara (Kick-Ass)

Stormbreaker byl promarněný potenciál fajn teen pokusu o Bonda. Vím, o čem mluvím, četl jsem celou sérii Horowitze

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

tak já sem právě viděl , Stormbreaker a oba dva díly Agenta Cody Bankse a víš jak jo , to radši jehlou do oka než vidět , jakýkoliv z těch filmů znova , já vim že Vaughnen je rebel , že si film udělá po svém a že prostě umí fakt že umí viz Kick-Ass , ale trošku se bojím přece jenom 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Otázka je, jak to s tou premiérou bude. Měla být v říjnu v Británii a ve zbytku světa říjen/listopad, pak byla přesunuta na jaro 2015 a nyní se i dle IMDb zdá, že zůstane zachováno podzimní uvedení. Pokud by tomu tak bylo, tak by se mohla šoupnout i premiéra u nás, která zatím odpovídá tomu původně přesunutému datu.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak už som videl trailer. Tiež to tam cítim :-D Ak to bude aspoň tak dobré ako aspoň jeden z menovaných (mj. ma zaujíma vplyv Skyfallu, ktorý vrátil do série hračky a zabrnkal na parádnu nostalgickú strunu - pre mňa proste objektívne aj subjektívne najlepší diel vôbec), od samého nadšenia spácham seppuku ;-)

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Spiker01

čítal si čo píšem? že to vyjde na diskoch? disk = DVD, Blurey a pod. Ja si tie 4 mesiace počkám, ale ďaľšie 2 na kino? Nie ďakujem, nech sa distribútor spamätá ;-)

na příspěvěk reagoval Spiker01

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

No dobře, tak když ti nevadí kinoripy nebo o trošku později snesitelné DVDscr, tak budiž, mě zajímá kino.

higuain : Ano je to hrozné, bohužel u nás zcela běžné v (před)oscarovém období...

na příspěvěk reagoval tomas.malo

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

To je neskutečný, že film s premiérou v říjnu, od režiséra, co má za sebou už několik parádních děl, vyjde u nás až někdy v březnu. Ale asi můžem bejt rádi, že to vůbec bude.

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama