Reklama

Reklama

Blade Runner 2049

  • USA Blade Runner 2049 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Třicet let po událostech prvního filmu odhaluje nový Blade Runner a důstojník losangeleské policie K (Ryan Gosling) dlouho ukryté tajemství, které je natolik zásadní, že by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti. Toto odhalení ho nutí zahájit pátrání po Rickovi Deckardovi (Harrison Ford), bývalém Blade Runnerovi losangeleské policie, který je už 30 let nezvěstný. (Falcon)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

 pět hvězdiček a velký obdiv před tvůrci, kterým se podařilo natočit tenhle film, možná to nebude tak vážné, ale i tak :)) 

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

5 hvězdiček, které jsou tu ve většině chápu jako ironii a nebo by měli uživatelé napsat, s jakou drogou v těle tenhle film sledovali, aby mu dali 5 hvězdiček.

remy

remy (hodnocení, recenze)

Viděl jsem to třikrát a mám pocit, že když jsem to viděl po prvé, strašně věcí mi uniklo. Film, který nestačí vidět jednou.

na příspěvěk reagoval Jakkob, Martin741

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Dějově geniální film.. Hodne zajímavá zápletka.. Viděl jsem oba díly a tento mi přišel lepší nez první.. Nebudu rozebirat kvalitu filmu, ale spíše me vice bavil tento..

Vodomilec

Vodomilec (hodnocení, recenze)

woodsman

Právě ona natahovaná akční scéna podle mě trochu narušuje celou poetiku snímku. Je fajn, že ne každý svět je černobílý.

Vodomilec

Vodomilec (hodnocení, recenze)

Pilda17

Jak říká Lamprea chce to vidět v kině. Blade Runner 2049 je film, který některé z nás doslova pohltil svojí audiovizuální krásou. Prostě na televizi či monitoru neopakovatelné kouzlo okamžiku. Zdánlivě pomalé tempo je pro mnohé nepřekonatelné. A to platí i o původním BR. 

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Vodomilec

Kazdemu film nemusi sednout. Ja se odhodlavam na original uz pul roku, bez nej si tohle nepustim. A ohlasy z okoli nejsou zrovna povzudive, tak to odkladam, odkladam a odkladam.

na příspěvěk reagoval Lamprea, Vodomilec

Uživatel Pilda17 smazal svůj příspěvek.

Vodomilec

Vodomilec (hodnocení, recenze)

Přestože je to tady jen taková hra, tak mě současné hodnocení na CSFD velmi mrzí. Snad je to tím, že se teď film rozšířil mezi velké množství "gaučových" diváků, a spousta z nich asi něco takového nerozdýchala. Alespoň malá radost z Oscara pro Rogera Deakinse.

na příspěvěk reagoval Pilda17, Pilda17, woodsman

 (hodnocení, recenze)

Jen super že to má oskary!Když už SW nic.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Tak co v něm probůh dělají béčkoví záporáci, kteří ani nemají motivaci k páchání zla, zato ovšem shazují z nebe bomby, používají kung-fu nebo alespoň mají divný oči? Tohle je přece Blade Runner, ne Matrix. Také jsem nepochopil, proč se liší jejich cíle s cíli policie, ačkoli nějaká forma spolupráce mezi nimi očividně probíhá nebo alespoň kdysi proběhla.

SPOILER To je přece jasné. Jeden "záporák" to dělá pro zisk, pro vlastní podnikání, ten druhý "záporák" tím chce zabránit množení replikantů a vzpouře. SPOILER

Ty lidi nedávají v kině vůbec pozor...

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

SPOILER Z jednoho komentáře: Známy androidí motív “Tears in the Rain” v závere priblíži pocity mladého Blade Runnera a vzbudí nostalgiu.

Víte o tom, že mladý BR na konci zemřel, že jo?:-) Pocity už žádné neměl, byla to konečná. Vyjádření scenáristy.  /SPOILER

 

Při prvním zhlédnutí mě to taky nenapadlo.

Související novinky

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

18.10.2023

Režijní legenda Ridley Scott (Gladiátor, Černý jestřáb sestřelen) má v těchto dnech plné ruce práce s propagací a taky finálními úpravami Napoleona předtím, než jeho velkolepý válečný film s… (více)

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

11.10.2022

Kenneth Branagh (Vražda v Orient expresu, Smrt na Nilu) má nejenže hotový scénář ke třetímu filmu z jeho detektivní série na motivy knih Agathy Christie, ale navíc už i plné obsazení. Hercule Poirot… (více)

Filmový BioShock našel režiséra

Filmový BioShock našel režiséra

26.08.2022

Netflix, BioShock a režisér Já, legenda nebo Hunger Games. Tak přesně tahle kombinace teď má fanoušky dnes již kultovní herní série přimět k tomu, aby se začali mírně těšit na filmovou adaptaci.… (více)

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

12.02.2022

Amazon Studios pořídilo práva na seriálové zpracování kultovní sci-fi Blade Runner režiséra Ridleyho Scotta a rovnou tak oznámilo, že chystá hrané pokračování ke snímku Blade Runner 2049 od Denise… (více)

Reklama

Reklama