Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety byla Země zničena nukleární apokalypsou. To, co zbylo z lidstva, se ukrývá na Měsíci - který se ale rozpadá úplně stejně. Jedinou nadějí lidstva je vyslat malý tým do středu Země a získat mýtický svatý grál. Vše, co jim stojí v cestě, je starověká rasa ještěrovitých humanoidů a armáda dinosaurů. (valmez79)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (74)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

"Sieg Heil, Motherfuckers" Těmito slovy nastupuje Hitler sedící na T-Rexovi na měsíc. Je to horší než první díl to určitě protože ten byl zajímavý a vtipný. tohle je taková slátanina a i když jsem se párkrát zasmál bylo to prostě odfláklé dobrodružství z měsíce do středu země a zpět. Víra v apple byla taky vtipná. 40% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Přes záměrnou brakovou přepálenost (Hitler na dinosaurovi, iSekta :-)) se film tváří nečekaně vážně, s mnoha seriózními momenty, které nepřekvapivě nefungují. Přímočará zápletka (nedávající moc smyslu) vystačí sotva na hodinu a půl včetně 10minutových titulků, přičemž odlehčeně pobaví především dobrodružná výprava do duté Země s roztomilým špičkováním postav. Jako triková sci-fi jednohubka s nejistou režií (v akci či při vedení herců - nezkrocení "skečových" výstupů) ale uplyne svižně. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rád bych řekl, že Timo Vuorensola tímhle vlastně pohřbil sám svůj „projekt“, ovšem on ani první díl nebyl žádná sláva, jak zvěstovali někteří uživatelé. Byla to místy zábavná ovšem z větší části neskutečná píčovina. Druhý díl už byl jen trapná píčovina. Chyba první: Julia Dietze byla tahounkou jedničky, tady jen přicmrndávala, moc prostoru nedostala, ubylo vtipných momentů, přibyla všudypřítomná trapnost. 2) mega píča prezidentka a největší otrava z jedničky tu byla zas. Černoška s Rusem alespoň občas dokázali vykouzlit úsměv, návrat a dvojrole Udo Kiera potěšila – no a pak tu máme to panoptikum Vrilů ve středu Země (Hitler, Stalin, Mark Zuckerberg, Margaret Thatcher, Caligula, Úsama bin Ládin, Steve Jobs (který tu měl dokonce sektu svých uctívačů – pěkní čuráci), papež Urban II a další ocasi. Nacistické vzducholodě a UFO lodě vystřídal vycvičený tyranosaurus či triceratops coby zápřah do vozů. Jinak ale kupa škváry, trapnosti a zmaru. 30% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Z vesmíru do praveku, no s Adolfom. Vizuálne stále uspokojivé, no ten celkový dojem je už určite na nižšej úrovni, i keď podaktoré scény sú naozaj vydarené. Dvojka je proste obsahovo iná, inak mi príde viac menej na jedno kopyto s prvotinou. Tiež medzi dva-3, tiež slabšie ako “Sky Sharks”. Poslednú časť, tretie pokračovanie by mala spackať Čína. Tak uvidíme, čo to bude za sračku .. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Nedobré zvesti teda neklamali a druhý Iron Sky vážne stojí plus mínus za prd. Prvý diel mal jednoduchý a úderný námet s nacistami na mesiaci, na ktorý sa potom navešala spoločenská a politická satira. Dvojka má nukleárny holokaust, mimozemských reptiliánov žijúcich vnútri dutej zeme, dinosaurov, svätý grál, uctievačov Steva Jobsa a podobné chujoviny, ale ukrutná preplácanosť neznamená automaticky aj zábavu a film je z väčšej časti iba nuda plná rádoby vtipov ktorým by som sa smial len ak by som nemal viac ako 6 rokov. Digitálne efekty to má veľmi pekné, len ten scenár je tak strašne tupý a naivný, že chce po mne aby som sa smial na veciach ako keď ten plešatý búchač zomrie na alergickú reakciu a neskôr vstane z rakve s tým že sa mu to stáva často, nehovoriac o absolútne nevtipných prekáračkách hrdinky s tým rusom. Je rozhodne maximálne divné keď musím o filme plnom uletených nápadov povedať že je vlastne bez nápadov. Jediné dve scény ktoré tomu zaistili nejakú hviezdičku je naháňačka na vozoch s bin Ládinom, Pápežom a valiacou sa slnečnou guľou a potom nástup Hitlera na T-rexovi s hláškou "Sieg Heil Mutterfickers!" Ostatne, Udo Kier si to celé asi dosť užíval, ale ani zbytok obsadenia vlastne nebol márny, keby nemuseli surfovať na tom dementnom scenári. Za mňa teda nanešťastie tragicky zabudnuteľná záležitosť s pár podarenými vložkami ktoré to však k vyššiemu hodnoteniu nemôžu dotlačiť. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • Na film se vybralo přes 600 tisíc dolarů na Indiegogo.com. Za vyšší příspěvek vás mohl ve filmu např. sežrat T-Rex. (BloodMax)
  • V závěrečných titulcích se objevují kresby z Voynichova rukopisu. Jedná se o tajemnou ilustrovanou knihu napsanou neznámým písmem, která je předmětem zájmu mnoha kryptologů a má spojitost s českými zeměmi, jelikož zde byla možná napsána. (pajik)

Reklama

Reklama