Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Komiksovou předlohu jsem ještě nečetl, ale inovace v DC vesmíru, které se promíjí i v animovaných filmech jsou ku prospěchu celé věci. War je podívaná nabouchaná od začátku do konce, hrdinové předvedou věsmes svoje profilové dovednosti, padouch udržuje napětí. Darkseid je klasický animovaný padouch a tady to vypadalo jako skutečná moderní válka. Scénář bomba, neustálá akce není na škodu, divák má o to víc příležitost vnímat všechno co se děje mimo boj. Shazam je skvělej, mohli tam ale klidně dát i Aquamana, ale to možná příště. Hvězdičku navíc za představení Cyborga ***** ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opět skvělý DC animák, který vlastně celou Justice League teprve představuje, takže je dobrý na seznámení třeba s Cyborgem, který tak známý není. Stojí zda tedy původní členové ligy spravedlivých, tak jak jsou nejznámější a čelí rovnou samotnému Darkseidovi, který by se měl brzy představit i v celovečeráku. Opět si musím postesknout, kéž by Marvel dělal taky tak dobrý animáky, jelikož Hulkem na neznámé planetě jejich dobrá tvorba končí, kdežto DC video-filmům celkem s přehledem, co se týče komiksů, vládne a dokázali to i tentokrát...75% ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Výbornej animák s pořádným záporákem a o sestavení a seznámení budoucího týmu. Není to tak super a temný jako Flashpoint paradox ale jistě si to zaslouží pozornost. Několik scén si přímo říká o Aquamana, který tam bohužel není. Je až zoufalé, že se tomuhle hraná Liga nevyrovná a to ani náhodou, takže pokud chcete vidět zrod Ligy, sáhněte po tomto a ne po Lize Zoufalosti a Marnosti ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - nudné ! Málo nápadité. Jen hlavní hrdinové nalítavaj (a to doslova) na hlavního kokota, který je těžce pancéřovaný a vytuněný a pak zase odlítávaj zpátky, jak je hlavní kokot sejme ultra giga paprskem. Jako největší frajer tady se stejně předvede Batman, což je vlastně jen člověk v obleku s hi-tech hračičkama a nedisponuje žádnými nadpřirozenými schopnostmi, paradoxně (pozor spoiler) je tady zajat Superman, který má ze všech nejvíc super schopnosti a je prostě super, ale fakt to nedává. Takže celkově, podle mě, je toto spíše faux pass. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Nič extra to nie je, ale s prižmúrenými očami sa na to dá pozerať. Celý film je viac menej o tom, ako sa partia individualistov dá dokopy a nakope riť celosvetovej hrozbe. Áno, je to strašné klišé a je nutné to brať ako typický origin. Neustále mlátenie ma časom prestávalo baviť a z mdlôb ma prebral až hlavný záporák. Veľmi kvitujem krátku stopáž, lebo pozerať sa na takýto stereotyp o niečo dlhšie by bol asi problém. Cieľovka je asi trošku mladší ročník, ja asi ostanem u komiksov :) 60% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Film je prvním počinem DC Animated, který využívá universum a kontinuitu nastolenou komiksem "New 52". (Caszidy)
  • V produkci DC Animated většinou propůjčuje Supermanovi hlas George Newbern, zde však namluvil postavu Steva Trevora. (Caszidy)
  • Kostým Wonder Woman byl pro film výrazně upraven. V komiksové předloze "New 52" totiž odhaluje opravdu hodně a nechává jen malý prostor pro fantazii. (Caszidy)

Reklama

Reklama