Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle já můžu :) Sympatičtí herci, skvělá hudba a jednoduchá zápletka. Dala bych normálně 3*, ale na začátku mi zahráli můj oblíbený song (I Would Walk 500 Miles), takže musím hodnocení o jeden level zvýšit :) 4* a ráda si to někdy zopakuji :) EDIT: Na co jsem myslela?! Tohle je pro mě určitě za 5*. Mám ten film moc ráda. Od napsání komentáře jsem ho viděla mockrát a po shlédnutí druhého dílu se jen utvrzuji v tom, jak je tento film skvělý. 5*! :) ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo výborné. Takhle má vypadat pořádné guilty pleasure aneb vše, čím by si Glee přálo být. Skvělá režie, scénář a herci. Kupodivu jsem si u coverů popových písniček nechtěla vystřelit mozek z hlavy. Skoro vůbec to nebylo kýčovité. Hlavní romantická linie funguje na jedničku. No a navíc to vzdává hold Breakfast Clubu! Co víc si člověk může přát? ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Z velkého průseru se vyklubal maličký průser. Možná to je tím vínem, ale když si představím, jak Ladíme! mohlo dopadnout a jak dopadlo, docela se raduju. Samozřejmě je tomuhle hudebně-kampus-university-TEENAGE pseudožánru lepší se vyhnout, ale jsou horší věci ve filmotékách, a některá hudební čísla Troublemakerů docela bavila. Jenom to tvůrci nemuseli brát tak vážně a měli přidat pár frků pro necílovou skupinu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No nečakal som takto dospelácky vedený teen rom - com. Sladkostí tam bolo minimálne, klišé dalo zabrať, ale malo svoje opodstatnenie a postavy, ktoré by sa v prevedení inými hercami stali hnojivom pre odcudzovanie, sú presne po chuti. Ja som akosi vygrcal komentár, ktorý nieje presným prevedením mojich pocitov, ale v skratke to zatiaľ stačí. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se těšil a věděl jsem proč. Jo, dějová linka je to největší klišé, jaké si dokážete představit, ale s tím jsem i do tohoto snímku šel. Ovšem pokud to překousnete, tak se jedná o super film. Co se týče srovnávání s Glee nebo High School Musical, tak bych řekl, že společného mají pouze tu hudbu a prostředí... Pitch Perfect je z nich však určitě nejvtipnější, komediální linka se podle mě celkem dost daří (i když by jí mohlo být klidně i více) a to nejen díky "Fat Amy", která byla naprosto skvělá, ale i díky většině dalším sympatickým herečkám. No ale hlavně je soundtrack opravdu vydařený a fakt jsem se i zasmál. A klidně by mohla být další klišé dvojka, fakt... :) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Na Trhu aktivit říká Aubrey (Anna Camp) Chloe (Brittany Snow), že se jim povede získat 8 talentovaných zpěvaček, ale na konkurzu jich přijmou 10. To je dohromady s Aubrey a Chloe 12 zpěvaček ve skupině Barden Bellas. Během A capella iniciační noci však říká tlustá Amy (Rebel Wilson) Aubrey, že jich je přesně deset. Následující ráno Aubrey dvě dívky vyhodí, což by při slovech Amy a původních slovech Aubrey na trhu aktivit znamenalo, že jich zůstane ve skupině pouze 8. Při finálovém vystoupení ale vystupuje 10 zpěvaček, což odpovídá počtu 10 přijatých dívek na konkurzu, po kterém následující ráno byly 2 dívky vyhozeny. (Krocka)
  • Anna Kendrick raz strávila celé popoludnie trénovaním piesne “Cups (When I'm Gone)“ od Lulu and the Lampshade po tom, čo videla viral video na internete. Keď sa tvorcovia filmu dozvedeli, že to dokáže, požiadali ju, aby vystúpenie s pohárom urobila aj vo filme. (drtickaa)
  • Když Beca (Anna Kendrick) přijede do areálu školy, osloví ji slečna v zeleném tričku a vysvětluje jí, jak se dostane na kolej. Nakonec Bece podá píšťalku proti znásilnění a říká: „Tvoje mapa areálu,“ žádnou mapu jí však nedá a Beca v dalším záběru žádnou mapu v ruce nemá. (Krocka)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama