Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad by se taky mohl jmenovat "Pohlreichovy věčné návraty", "Tentokrát už opravdu naposled" aneb "Jak si Zdenda do huby nasral". První díl z památečné restaurace Bohemia je skutečně výživný, neboť představuje šílenou, hysterickou Slověnu, která zoufale potřebuje pro svůj podnik reklamu, nafoukanýho Pohlreicha, kterej se předvádí snad ještě víc než jindy a taky výbornou babku - matku bývalýho šéfa podniku, která se pro mě stala hlavní hvězdou večera. No je to ovšem stále ještě solidní zábava a pořád povedenější projekt než ostudný přehmat jménem Česko vaří s Pohlreichem. Jednu * navíc dávám za tu obrovskou brněnskou nostalgii, kterou asi pociťuje každej bejvalej brněnskej student. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich je hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Zdalo sa mi ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny v ktorých sa Pohlreich objavil ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný chlap sa mi fakt sprotivil. * ()

Reklama

standsiller 

všechny recenze uživatele

Snaha rehabilitovať niektoré reštaurácie z predchádzajúcich dielov sú síce zaujímavým pohľadom z minulosti do prítomnosti pre skalného diváka aj predchádzajúceho "Ano šéfe" no o kvalite programu a sledovanosti sa v tomto prípade nedá rozprávať kladne, minimálne nie v takých rozmeroch, v akých sa to bezproblémovo dalo pri predchádzajúcej relácii. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Hm, tohle sice ne... Zdendovi jsem vděčný, že mě naučil jíst. Už bych nepozřel něco tak odporného, jako je "šunka" z pultu v Albertu, Blille nebo snad dokonce Tescu. Vše vakuované, přečíst složení a pod 85% poctivosti nechodit - ten rozdíl je zatraceně moc znát! A to jsem prosím chudý student. Díky, Zdeno. ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Tento člověk má tak silné charizma a jeho každá věta by se měla tesat do kamene, že to zkrátka bude fungovat vždycky. Navíc tenhle formát, i když je převzatý zvenku, vypadá, že byl vymyšlen přesně pro Zdeňka Pohlreicha. Každý díl sleduji se zatajeným dechem a myslím, že to je vrchol toho, co vůbec televize jako médium může nabídnout. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama