Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V první epizodě jsme se mj. setkali s mladým knězem Karasem (J. Budař), který pro svou lásku k mladé ženě hodlá opustit církev. Dívka je ale nalezena na oltáři místního kostela se znamením satana na těle, zjevně umučená. Jaký motiv mohl pachatel mít? Byla motivací takového hrůzného aktu autorská činnost kněze, který se proti exorcismu ve svých knihách vymezuje? Mohl být pachatelem sám kněz, jak by rád naznačil poněkud svérázný Vitouš (M. Krobot)? Věděli místní o milostném vzplanutí kněze, chtěl se mu někdo pomstít? Otázky jsou nastoleny a M. Výrová (K. Melíšková) a její tým se pustil do pátrání... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To jsem zas po dlouhý době jel na víkend k rodičům, abych si pošmáknul na domácí svíčkový a abych si potvrdil současnej stav, že máte-li doma plnej septik, velmi pravděpodobně za to může vaše televize. Ještě si musím sám pro sebe zhodnotit, jestli to znamená držet se dál od telky nebo radši i od rodičů... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál sa vyvíja celkom primerane, vyšetrovanie dáva zmysel, pribúdajú nové poznatky, ale neprezrádzajú veľa. Dokonca sa pripojil už aj ten dvojmetrový divný týpek. Najstrašnejšou scénou epizódy nebol nezvládnutý akčný záver (nezvládnutý filmársky aj policajne), ale prehliadka internátneho bývania. To miesto pôsobilo fakt odpudzujúco po všetkých stránkach. –––– Chlupatej chlupatýho nechá. –––– Když si kolega Pánek chce dělat kachny, tak ať si je dělá, když se mu to líbí, protože díky tomu může kolega hydrobiolog dělat vodní plže skutečně na mezinárodní úrovni. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozí epizodě nedošlo prakticky k žádným změnám, takže jsem neměl ani důvod měnit hodnocení. Pokud mě ale něco opravdu dostalo, byla to noční přestřelka v zahradě. Vážně, jak může mít zbrojní průkaz člověk, který netrefí střelce, jenž stojí před velkým osvětleným oknem (mimochodem- netrefí ani to okno)? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Vyšetřovatelé používají polský magnetofon Unitra-M1417S Tesla ANP806 vyráběný v letech 1977–1981. (sator)

Reklama

Reklama