Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné. Až na ty vlasy. Vraťme se ale k tomu lumpovi, který přechytračil Grua. Jmenuje se Balthazar Bratt a v osmdesátých letech minulého století byl dětskou hvězdou populární televizní show. Ke své smůle se nedokázal přenést přes její konec a od té doby škodí, kudy chodí. Nosí retro oblečení a nemožný účes, poslouchá staré písničky na kazetách a jako zbraně používá Rubikovu kostku a žvýkačkové bubliny. Prostě odporný typ. O mnoho větší sympaťák je další nováček v příběhu, Gruův bratr Dru. Je to neuvěřitelně přátelský a milý chlapík, který si ze všeho nejvíc přeje, aby ho bratr zasvětil do umění zločinu. Jenže Gru začal být zatvrzelý dobrák (dokonce tak zatvrzelý, že s ním nehnula ani otevřená vzpoura Mimoňů, kteří ho kvůli jeho dobrému chování opustili). Jediný, kvůli komu by byl Gru ochotný přejít alespoň dočasně na stranu zla, je jeho věčný soupeř Balthazar Bratt. A když si mu tenhle zastydlý klon Michaela Jacksona dovolí sáhnout na rodinu, využije všechny padoušské zkušenosti k tomu, aby své blízké zachránil. V tom mu nadšeně sekunduje jeho nově nalezený brácha Dru a jeho Mimoni, kteří si až ve vězení uvědomili, co je pro ně v životě nejdůležitější. (Cinemart)

(více)

Videa (15)

Trailer 5

Recenze (262)

epicek 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování padoucha už nemá takový drive jako první dva díly, ale pořád je tu slušná porce zábavy, ačkoliv už tam není tolik funny scén jako předtím - highlighty jsou určitě Mimoni ve vězení a talentová soutěž a to zrovna teď jsem chtěl, ať mají větší prostor, takže si budu muset počkat na pokračování jejich sólovky, která snad bude lepší než ta první. Záporák se povedl a 80tkový feel tomu rozhodně seděl. Kdybych to měl shrnout, tak to byla povedená záležitost a doufám, že už Grua a spol. nechají uzavřeného. Maximálně sequel o Druovi a jeho zločinecké kariéře! Trsnem si ! ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Trojka je sice nejhorším dílem celé série, ale stále dokáže pobavit. Záporák je třeba úplně úžasně vymyšlený. Myslím si že každý fanoušek parodií a amerických osmdesátek, si na něm smlsne. Tohleto se vážně tvůrcům povedlo. Jen si to vemte. Ve kterém jiném animáku byl motiv záporné postavy, zničit hoolywood. Toto je důkaz faktu, že tvůrcům síly nedošli a stále dokázali vymyslet něco originálního, co by pobavilo i náročnější divactvo. I Mimoni si po svém nepovedenném sóličku spravili reputaci. Jejich společná píseň byla nehorázně chytlavá.:D Zbytek trojky je taková klasika, co se animované tvorby týče. Akorát snímek působil trochu nedotaženě. Ale má to tempo, takže na nějaké nedostatky brzy zapomenete. Myslím si že i trojka se povedla a je důstojným završením této ságy. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nevěřila bych tomu, ale nejvíc mě bavilo padouch z 80tých let, jelikož oblečení, tancování a celá zaujatost tímto obdobím byla pro mě tak praštěná, že to pro mě byla největší zábava. Na dalším místě byl bratr Dru a teprve poté až všichni ostatní. Bavila jsem se, splnilo to účel a jen se bojím, že se budou točit další a další díl a ztratí to to kouzlo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zápach vyčpelosti je již nevyvětratelný. Mimoni jsou zde prostě jen do počtu, jako by si tvůrci už nevěděli co s nimi ale bylo jim jasné, že by tam být měli. Prostě zbyteční. Hodně jsem oceňoval úlitbu rodičům v podobě osmdesátkového záporáka, ten pobavil, včetně hudebního doprovodu. Jako děti to asi pobaví a i dospělý se tu a tam zasměje, ale už se to prostě svíjí v křečích. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $80miliónov║Tržby USA $264,624,300║Tržby Celosvetovo $1,034,800,131▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Akosi nám postupne dochádza dych v tejto sérii v podstate ako asi u všetkého čo sa točí na nekonečné pokračovania. Našťastie to nie je tak suché ako samotný film Mimoni (2015), kde to fakt nefungovalo tak ako by sme si priali. Tu aspoň zažijeme koľko toľko podarenej zábavy(podarené spev mimoňov a ich väzenská podmanivá návšteva) a samozrejme ako vždy boduje aj roztomilé trio dievčat. /videl v kine 2x: 70%/ ()

Galerie (53)

Zajímavosti (11)

  • Film mal premiéru na Annecy International Animated Film Festival vo Francúzsku 14. júna 2017. (LuiCJ)

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Reklama

Reklama