Reklama

Reklama

Předstírání

(seriál)
  • USA Faking It
USA, (2014–2016), 13 h 26 min (Minutáž: 21–22 min)

Hrají:

Rita Volk, Katie Stevens, Gregg Sulkin, Bailey De Young, Michael J. Willett, Rebecca McFarland, Senta Moses, Keith Powers, Erick Lopez, Courtney Kato (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(38)

Předstírání je nová romantická komedie o dvou nejlepších kamarádkách, které se mají rády. Po neúspěšných pokusech získat popularitu začnou být Karma a Amy jistým nedopatřením považovány za lesbičky. Okamžitě se stanou středem pozornosti, a tak se rozhodnou to nikomu nevymlouvat. (MTV)

Recenze uživatele playboxguest k tomuto seriálu (1)

Předstírání (2014) 

Awkward s lesbickou zápletkou, nic víc nic míň. Rita Wolk je neskutečně roztomilá (hrozně mi připomíná Spencer ze South of Nowhere, vzhledem i povahou, ačkoli tam jsem spíš žrala Ashley). Jen ten Sulkin spíš vypadá, jako by vypadl ze Stmívání, a nechápu, co na něm holky viděj (že je bledej a načesanej jak ...?). A že zbytkem vykrádá Awkwardovského Mattyho ani nemluvím. Na jedno podívání koukatelné, ale na opakování jsou lepší, originálnější, seriály. Viděny čtyři díly, doukoukám asi jen kvůli té Ritě. První série shlédnuta, moc toho nepřinesla, celkově tak za 50% ()

Reklama

Reklama