Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (255)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zdalipak ten film zvedl prodejnost kol v Německu a přilehlých oblastech? Ani už vlastně nevím, jestli se mi to před lety líbilo, ale teď mě to docela bavilo. Může za to hlavně dobrý výběr ústřední trojice dívek, který se fakt povedl. Úsměvné scénky (kolikpak lidí asi zkoušelo nafukovat kondom?) a naprosto tupí kluci jsou taky jen k dobru. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mam radsi nez Prcicky hned ze dvou duvodu. Zaprve je o holkach (a tudiz i vic pro holky) a zadruhe si odpousti veskere nechutarny typu prujem, ktere vylozene nesnasim. Ustredni trio je vic nez sympaticke, hlavne Felicitas Woll jako Victoria, ktera nam bohuzel nevydrzela do dvojky a utekla do serialu Berlin, Berlin (mimochodem taky povedeneho). Diana Amft pak alespon prevzala nekolik jejich obliceju :). Pres vsechny lepsi momenty (kolo, Lenina babicka, tancici Dirk) a hlasky ("Uz se stalo", "Prej tady neni", "Sklizim mrkev") mam ale radsi dvojku, protoze je jeste o trochu min vulgarni. V ramci zanru urcite neurazi a komu vadi nemcina, pusti si film v kvalitnim ceskem dabingu :). ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to po letech konečně viděl. Docela jsem se toho bál, ale kromě stupidního tématu prvního orgasmu jsem se královsky bavil. Samozřejmě nějaké ty prsa a podobně tomu přispěly...taky samozřejmě krásnou Karoline Herfurth. Asi půjdu proti davu, ale já dávám 4*. Dnešní teenager komedie už mi přijdou takové suché. Bohužel. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem hlavně z nostalgie, protože v době vzniku filmu jsem byl čistej puberťák a tehdy mě to samozřejmě hodně pobavilo. Teď, s odstupem času, už to taková sranda nebyla, ale dalo se to bez problémů večer zkouknout. Líbil se mi nápad obsadit do hlavních rolí pěkný mladý holky a ukázat, že se za sexem nehoněj jenom chlapi, tři slabší hvězdy. PS: Prcičky maj jablečnej koláč, Holky to chtěj taky zase jízdní kolo :) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zatímco kluci s orgasmem povětšinou problém nemají, u holek je to trochu složitější. A tak se Inken, Lena a Vicky vydávají na dlouhou cestu při hledání toho pravého, se kterým by orgasmu mohly dosáhnout... To si možná ani tvůrci amerických Prciček nemysleli, jakou lavinu svým filmem spustí. Snad každá země (dokonce i v našem českém rybníčku jeden podobný film vznikl) musela nějakou podobnou ptákovinu natočit. A že se do toho Němci vrhli s vervou. Do hlavních rolí se jim podařilo zvolit vcelku sympatické a hezké dívky (na to že to jsou Němky je to až s podivem), a dokonce ani nenaplnili film spoustou fekálních scén (ano - stojím si za tím, že dívka na kole je rozhodně koukatelnější než sex se špagetami). Původně jsem chtěl dát ještě o hvězdičku méně, ale když se mi nedopatřením podařilo shlédnout i Klukovskou variantu německých prciček, ještě rád jsem tu hvězdičku přidal... ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama