Reklama

Reklama

Den matek

Trailer

Obsahy(1)

Slavná vyvražďovačka podle Tromy! Jak nejlépe potěšit svou matku? Každý má svůj způsob, někdo nosí květiny, někdo pomáhá při uklízení. Bratři Addley a Ike mají jasno. Jejich maminku nejvíce potěší, když znásilňují mladé dívky, mučí jejich bezbranná těla a nakonec je brutálním způsobem zabijí. To se stává osudným třem mladým kamarádkám, které si vyrazí na výlet do lesů, kde sídlí šílená rodinka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Takže môj TROMA experience no.2 dopadol o štipku lepšie ako predošlý. Mieša / vykráda predovšetkým Hills have eyes a Texas chainsaw massacre. No myslím že tentokrát víťazí viac hororový prvok ako ten komediálny. Maminkovský element tomu síce dodáva potrebné "úchylné čaro" ( viem,oxymoron jak hovado ), ale filmu skôr škodí ako pridáva (scénka s ranným tréningom je úplne zbytočná). 1* za posledných 5 sekúnd a geniálny dialóg : "...punk sucks, disco is stupid...". PS: ďalší v poradí je Frightmare tak sa nechajme prekvapiť.... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po čase dostal chuť na nějakou pořádnou Tromu, ale holt jsem si nevybral docela dobře. Člověk tak nějak očekává hromadu naprosto absurdních úchylných scén, často překračujících hranici diváckého vkusu a tady k tomu námět přímo vybízel, ale jaksi se tak nestalo. A i když tu je pár povedených scén a vůbec celý film má dostatečně natvrdlý děj, i tak je to prostě slabota a nuda. Za mě tedy docela zklamání a příště si od Tromy asi radši dám trojku Atomového gymnázia nebo jejich adaptaci slavného Shakespearova díla, které se jmenuje Tromeo a Julie... :D Lepší 2* ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dobře zkombinovaný horor s komedií zasazen do lesa,obstojně zdařilý scénář,který sice není kdoví jak dokonalý,zato funguje tak,aby nebyl zas tak špatný. Jako Texaský masakr motorovou pilou nebo Poslední dům na levo,jen se tam trochu snad možná zasmějete. Jakmile jsou děvčata unesena,tak film se přelívá do hororu a to dost dobře a zvláště ten otevřený konec. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Moji drahý synáčikovia, vaša matka je na vás veľmi pyšná." Charles Kaufman a Warren Leight sa rozhodli že v roku 1980 napíšu scenár k filmu Mother's Day, ale zabudli na velmi dôležitú vec, a tou je atmosféra a brutalita. Všetko nám je servírované v amatérskej výzbroji, krvi si podstatne neužijeme, akurát tak babičky a jej dvoch podarených synou, jeden je zaostalý a druhý trochu mudrejší. Čo je ale velmi neobjasniteľné je, že to je v produkcii Llloyda Kaufmana a Michaela Herza 40 percent. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Tři kamarádky bydlící na společné koleji se rozhodly po letech znovu setkat a něco dobrodružného podniknout. Cílem bylo jezero uprostřed temných lesů. Táborák před stanem, alkohol a nezávazné dialogy značí krásný začátek setkání. Ani jedna netuší, že je pozoruje velice zvláštní rodinka přebývající v opuštěném domě uprostřed lesa. Děvčata se zachumlala do spacáků. Vtom z lesa vyskočí dvojice degenerovanců, popadnou holky ve spacácích a odtáhnou je z místa počáteční idylky. Mučení, znásilňování a ponižování bude teprve začátkem. Podobně jako Blood Sucking Freaks se i tento film snaží šokovat svojí brutalitou, ale využívá k tomu velice směšné a laciné prostředky. Trochu otrlejší divák bude na tuto realizaci pohlížet s úsměvem. Po technické stránce si film udržuje podprůměrnou kvalitu. Gore záležitosti nestojí ani za řeč. V konečném podprůměrném hodnocení bych Mother's Day označil za nekvalitní, lacinou a odfláknutou blbůstku. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Z filmu bylo vystříháno 14 minut a film dostal nálepku mládeži nepřístupno. (Rodriguez)
  • V domě kde bydlela filmová maminka bylo doopravdy nalezeno mrtvé tělo. (Halloween9)

Reklama

Reklama