Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (611)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pár skutočne vydarených fórov odvrátilo odpadové hodnotenie. Cohen už zachádza do extrému a trápne situácie strieda s takým, pri ktorých sa dvíha žalúdok. Okrem nich tu nájdete aj kopec nezmyslov, tak napríklad Penélope Cruz so zjavným latinským prízvukom tam hrá Angličanku, americká hlúposť sa ale potvrdila aj uvedením mesta Harare ako hlavného mesta Juhoafrickej republiky, hoci je to v Zimbabwe. Malé vydarené scénky sú celkom vymazané pocitom znechutenia, ktoré bude nasledovať. Film sa môže páčiť osobám, ktoré rozosmejú predmety v análnom otvore, mužské pery na guliach iného muža a slonie ejakuláty. V takom prípade môžem odporučiť. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dobre, smial som sa. Je to aj dobre natočené, hlavne POV akčné scény. Ale po návrate z kina som priam prosil manželku, aby sme si pustili nejakú nežnú romantickú limonádu. Alebo hocijaký film, v ktorom sa hrdinovi nevystriekal do huby slon a nikto nemusel cucať jed z vajec zasiahnutých otrávenou šípkou. Fakt sa čudujem Strongovi, že do toho išiel. 5/10 ()

Reklama

FTP 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu absurdní píčovina:( a na druhou absudrní píčovina:), takže za tu originalitu takové hodnocení... za to, že se tvůrci nebáli vykročit z nějakých hollywoodem stanovených hranic, zatáhlii do toho fotbalový fandy, donalda trumpa, radcliffa, rychle a zbesile a mnoho dalsiho... někdy jsem jen kroutil hlavou, kam až může nechutnost zajít a někdy se smál jak dlouho u filmu ne ()

anais 

všechny recenze uživatele

Přijde mi zvláštní, že někdo tak talentovaný jako Sacha Baron Cohen dopustí, aby jeho film natočil takový rutinér a packal jako Louis Leterrier. Mám pocit, že z filmu vystupuje těch pár na první pohled vtipných (a šokujících) scén, ale všechno mezi nimi postrádá komediální načasování a působí spíš jako takové (nechtěně) hloupé akční béčko. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je to úplně stejné, jako nějaká růžovoknižní veledůležitost od Rosakundy Píčerové. Samá romantika a nivé pohledy, čistá příroda vůkol, ústřední hrdinka si k závěru obkročmo nasedne na bílého prince s nářadíčkem jak od koně a odcválá na něm zapadajícímu slunci vstříc. Akorát místo princezničky máme zářný příklad předměstské lůzy, fantastické exteriéry nahrazuje humor, jdoucí na dřeň jak leukémie u kostí a když už se mrdá, tak dvoumetrákové kusy rozličných barev. No ale jak píšu, jinak naprosto stejné..... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Ačkoliv komentátor zápasu při počáteční scéně na stadionu ke konci filmu řekne, že skóre zápasu Německo - Anglie je 1:1, lze si několikrát všimnout, že v některých záběrech odehrávajících se na stadionu, tabule ukazují skóre 0:0. (Athree)

Reklama

Reklama