Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Christopher Landon sa tu síce len rozbieha, ale Scouts Guide to the Zombie Apocalypse je nadupaná béčková chlapčenská fantázia so sprostými dialógmi, krvavými mordami a prepáleným príbehom o dospievaní. Až je škoda, že Landon a spol s týmito motívmi nepracovali viac a o niečo vážnejšie (napr. ako s nimi v podobne šialenom príbehu narábal McG v The Babysitter). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak od Ch. Landona jsem zatím viděl filmy: Feťáci, Disturbia - což jsou 3 hvězdičkový filmy a ještě Abnormal pasivity 2,3 což jsou filmy nad hranicí odpadu ( aspoň za mě ). No a tímhle filmem svůj stín rozhodně nepřekoná. Rozhodně to není špatný, ale film má jak spoustu vydařenejch a vtipnejch scén tak i spoustu nudnejch,a slabších pasáží. Navíc si myslím, že hlavní trio skautů mohlo být vybráno rozhodně líp a to se týče i hudby. Samotný finále je sice hodně krvavý, ale místy taky hodně zmatený a nepřehledný. Výsledkem je tak průměrnej snímek, kterej nadchne spíš mladší obecenstvo. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zombie jezdící na bruslích, na vozíčku, dělajíci striptýz, zpívající Britney Spears. Kluk, co se drží za zombíkovo péro jako lana, tuna hlášek a dělání si srandy ze skautů. Tohle se povedlo a je to vyloženě můj typ filmu. Když se přidá nečekaně kvalitní gore, zábavné teenage postavy, hezké holky a překvapivě kvalitní děj, je vyhráno. Nepřestal jsem se smát až do konce filmu. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

LOL, tak toto byl vážně úlet:) Člověk si myslí, že už v "Zombie" žánru viděl všechno, ale vždycky se najde nějaký snímek, který hranice posunuje ještě o kus dál. Zombie jelen? Jasné. Zombie Kočky? Určitě. Scouts vs. Zombies nabídnou také pravděpodobně tu nejkurióznější a nejšílenější coververzi Baby One More Time, jakou jste kdy slyšeli:) Tye Sheridan, Logan Miller a Joey Morgan vytvořili partičku skautíků, kteří budou mít opravdu plné ruce práce, aby si zachránili (nejen) svoje zadečky:) Mně se nejvíc líbil Logan Miller, sice byl občas na ránu, ale nakonec měl kuráž:) A Sarah Dumont je luxusní kočka. Nečekala bych, že v podobném snímku bude ženská postava jejího vzhledu, která bude mít dokonce i nějaký charakter. Je vidět, že tvůrci se nechtěli spokojit s tradiční, tuctovou sexy blondýnkou, která však coby postava nestojí za nic. Množství humorných scén i dialogů, které se pohybují po většinu času mimo směšně-trapné americké šablony. Jasně, pro někoho to možná bude "American Bullshit", mně se však Skautův průvodce zombie apokalypsou moc líbil. Pokud budete mít náladu na odlehčený Zombie úlet, sáhněte po tomto. "Jelen je fuč. Kam zmizel?" - "Ser na jelena.", "Nepouštěj to péro, Bene!" 😂 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Komerční zombí epidemie v posledních letech sice naštěstí vytěsnila Tvajlajtem nastartovanou apokalypsu homoidních krvesajů, avšak vykopat z té obří sériové hromady nekrotických sraček něco, co se bez váhání nedá v rámci žánru mrtvolné kokotmédie odborně kategorizovat jako „slaboduchá pičovina pro zpomalené náctileté kokoty“, je vskutku jako hledat nehnijící mrtvolu v masovém hrobě. Sem tam se ale zadaří a člověk narazí na svižnou, vtipnou a inventivní slaboduchou pičovinu pro náctileté kokoty, plnou roztomilých vychytávek, cumlatelných prsatic, zombí kočiček a jelenů, bobříků kafilerování či poměrně sympatických a opravdu hrajících herců nové degenerace s lehce bulvárním nádechem. Představitel hlavní role je totiž jasným genetickým důkazem toho, že se Tomáši Hárdymu minimálně jednou někde v Texasu protrhla šprcka a ústřední slizák zase ukazuje, že si Árny i po všech těch tunách bobulí dokázal nakonec z posledních koulí nasmrkat alespoň metrosexuálního chcípáka, ze kterého sice Mistr Olympia nikdy nebude, ale zato ho zatím nepostihla dětská obrna jako dedyho. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Píseň, co začne hrát v Bentley, aby odlákala zombie, je „Crank That“ od Soulja Boy. (Yoshimitsu)
  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)
  • V úvodní scéně, kdy skauti recitují svou přísahu zvedne Carter (Logan Miller) levou ruku, když však kamera zabere Cartera z jiné stranym má zvednutou pravou ruku. (hansel97)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama