Reklama

Reklama

DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy

  • USA Justice League: Throne of Atlantis
Trailer

Obsahy(1)

Řekne-li se Atlantida, vyvstanou na mysli slova jako temnota, záhada nebo mýtus. A přitom tato říše, která obyvatelům pevniny už dávno vymizela z paměti, stojí na pokraji války. Její odlehlé kouty se po útoku na vojenskou ponorku vydá prozkoumat Kyborg. Temné hlubiny však kromě vraku plavidla skrývají hrozbu tak mocnou, že přiměje právě vzniklou Ligu spravedlivých ke společné akci. Mezitím se po souši, tisíce mil od mořského dna, potlouká osamělý muž. Jmenuje se Arthur Curry, má nadpřirozené schopnosti a je patrně jediný, kdo dokáže smířit starodávný svět Atlantidy s tím naším. Postavte se spolu se Supermanem, Batmanem, Wonder Woman a dalšími členy Ligy spravedlivých Ormovi, zbraním z jiné dimenze i nepřízni osudu. Vychutnejte si další působivý příběh z produkce DC Universe, v níž jedinou šanci lidstva v souboji s temnými silami ztělesňuje Aquaman! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není takový průser jako V pasti času. Vlastně podle mě to vůbec špatné nebylo. Aquaman je sice hrdina, který v DC většinu času hraje spíše druhé housle, pravda, ale proč by neměl jeho origin příběh dostat plnohodnotné komiksové zpracování? Pro někoho se holt jedná o naprostou tupou a prkennou postavu, ale při dobrém zpracování může být z Aquamana celkem dost dobrý drtič koulí. Co se mi zde ale moc nepozdávalo byl hlavní záporák, který si s (sice s magickou) vidličkou dával dost bez problémů celou slavnou JL. Je pouze hrstka padouchů, kteří dokáží zatopit JL v celé její sestavě a Orm k nim podle mě rozhodně nepatří (ale zas uznávám, že Darkseid se už objevil a Lex nemůže být v každém filmu). Ještě jedna rychlá poznámka - vůbec mi nevadí, že zde Supík začíná "dělat" do WW. Hlavně potom, co jsem viděl tu otravnou verzi Lois z hraných filmů. Hodnotím slabými 4*. 70% ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Úplně jiné, než komiksová předloha a to je, podle mě, asi zásadní problém. Vše je příliš zjednodušené, až moc přímočaré a předvídatelné. Jediná zajímavá postava byl Batman a trochu Black Manta. Scénář jakoby psal někdo narychlo přes noc a ty prodlevy mezi jednotlivými odpověďmi v dialozích vážně lezou na nervy. Někde v polovině jsem si řekl, že na to vlastně koukám jen z povinnosti, jakožto fanda komiksů. K tomuhle se už asi nikdy nevrátím. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tady nechybělo vůbec nic. Námět podle všeho vynikající, perfektní složení týmu a origin toho zbývajícího. Jestli je pravda, že se i hraná verze Justice League bude inspirovat tímto New52 eventem, rozhodně bych chtěl vidět i zbytek týmu, což se ale asi nestane. Tihle bohové si zkrátka poradí se vším...9/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo si DC otestovali pri The Dark Knight Returns publikum na Batman v Superman a pri Arkham Assault zase pôdu pre Suicide Squad, tentokrát sa rozhodli zistiť, čo funguje a nefunguje na Aquamanovi pred blížiacou sa sólovkou. Takže milé DC, skvelé kostýmy, Batman má bohovské hlášky, oceňujem dôraz na príbeh (zrejme ste sa poučili po Justice League: War), bohovsky nadizajnovaná Atlantída (I want more!) a záporáci sú tiež fajn. Čo nefunguje je tupá akcia, že Justice League vs. komando nímandov, ktorých sekajú ako kukuričné kláty. A Shazam sa do tohto univerza nehodí, i keď jeho rodinne ladenú sólovku by som si pozrel. A čo preboha vidíte na Cyborgovi? Martian Manhunter forever! Každopádne na sólo Aquamana sa teším, ak Atlantída bude vyzerať aspoň tak zaujímavo ako v Throne of Atlantis, budem slintať blahom. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu modrá čísla. Je pravda, že předlohu jsem nečetl (čekám na českou verzi), ale s další animovanou JL jsem naprosto spokojený. Na JL: War mi vadilo, že se příliš soustředil na akci, tady jí trochu ubylo, takže spokojenost. Pravda, závěrečná bitva mohla mít kulisu bojující armády, ale i tak se podle mě povedla. Nevadí mi upozadění většiny postav, přeci jen je tu hlavním hrdinou Aquaman. Přesto se ostatní neztratí (GL je i přes minimu prostoru skvělý). Sám Aquaman nám pak ukazuje, proč by ho nikdo neměl podceňovat. Přesto není největší badass filmu, tím je pro mě osobně Mera, protože neznám nikoho dalšího, kdo sejme bojovou jednotkou trochou vody. 95 % ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama